Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes 3 hónapos babám 3...

Anyatejes 3 hónapos babám 3 napja nem kakilt. Meddig normális ez? Mit adhatnék neki, ami segítene rajta?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:

szia,

nekem volt, hogy 5-6 napig nem kakilt, és semmi baja nem volt. ha nem látszik rajta smemi, nincs felpuffadva stb., akkor semmi baja. az anyatejet nagyon jól hasznosítja a szervezet. :)

én anno megkérdeztem az orvost, és megnyugtatott, hogy normális.

2009. szept. 4. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Pont három hónapos volt a kislányom, amikor azt vettem én is észre, hogy egy héten egyszer kakil. Előtte minden nap volt széklete. De teljesen jókedvű volt, a heti egy kaki is normális állagú, nem erőlködött, semmi különös volt. Én is megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy még a nyol-kilenc nap is normálisnak tekinthető, mindent felhasznál a szervezete. (nekem több kismama ajánlotta, hogy hőmérőzzem meg. EGyszer megtettem, minden eredmény nélkül, úgyhogy én nem trükközök) Ez kb. két hónapig volt így, lassan hathónapos lesz, és megint van minden nap kaka. Szerintem ha nem nyűgös, nincs felpuffadva ne adj neki semmit.
2009. szept. 4. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! 3 hónap körül változás van az emésztéssel. Onnantól kezde a babák többsége már nem kakil naponta. Teljessen normális, de ha kínlódik, akkor kicsit hozzásegíthetsz neki tornával, maszírozással, meleg pakolással a hasra. Általában akkor kínlódnak már, amikor lassan lesz széklet. Előtte már jó büdiket pukiznak is. Nálunk a rekord 7 nap volt, utánna beállt a heti 2 kakilásra. 1 kisebb és 1 hatalmas csomagot kaptunk "ajándékba". Most 4 hónapos, 2 hete újra naponta kakil 2x, mert jönnek lassan a fogai. A hőmérőt mi is kipróbáltuk 1x, nem vált be, nem is próbáltuk utánna. Úgyis csak akkor segít, ha már magától is kijönne.
2009. szept. 4. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A védőnőnk szerint normális, akár a 8 nap is.De ha szenved főzz neki kamillateát tegyél bele egy kis cukrot és add neki éhgyomorra,az meghajtja.
2009. szept. 4. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!