Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babahordozó kenguru, melyik jó?

Babahordozó kenguru, melyik jó?

Figyelt kérdés

Csak alkalmi hordozásra kellene, minél egyszerűbb legyen felkapni, apa is használná néha, ő elég magas.

Az ergobaby original kengurut néztem ki, ha erről vagy bármelyik másikról van véleményetek, megköszönöm, ha megírjátok.

2013. febr. 3. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Nekünk Chicco Go van, nagyon szeretjük. Kényelmes (nekem és a babának is) és egyszerű a használata.

A férjem is sokat használja, ő is szereti.

2013. febr. 3. 23:13
 2/12 frászkarikaborsó ***** válasza:
79%

igen, ez jó választás.

arra figyelj hogy a babának terpesztartásban legyen a lába és ne csak lógjon. Ortopédiailag ez a helyes tartás neki.

És soha ne hordozz kifelé... akármilyen hordozót veszel is, amelyik úgy hirdeti magát hogy kifelé is tudsz vele hordozni, az biztosan nem minőségi termék. A kifelé hordozás nagyon károsítja a gerincet.

Szóval ha olyat veszel ami széles terpesztartást ad a babának, és nem hirdetnek kifelé horodzást akkor nagyon nem lőhetsz mellé :-) Az ergobaby mindkettőnek megfelel.

2013. febr. 3. 23:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lilliputi csatos hordozot vettunk, nagyon jo szerintem. Volt kendom mei tai-om es ez a legjobb.
2013. febr. 4. 06:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem manducám van, imádom :-)
2013. febr. 4. 08:24
 5/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, megnézem mindet, ami már kiesett az egy baby björn vagy mi mert ott nincs terpeszben a lába, keskeny elöl, nem szimpi.

Apa a kendőt, mei tait nem hajlandó, pedig jpmbb-t használtam anno meg close-t, de neki ezek túl feminin dolgok így valami pasis sötét színű csatos lesz a befutó

:)

A chicco is szimpatikus így képről, megnézem hol lehet kapni és belepróbálom a gyereket ebbe meg az ergobabybe is.

2013. febr. 4. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Hát, szerintem a Chicco-nak sem elég a terpesze. És további hátránya, hogy nem lehet háton hordozni benne, és ha a baba már nézelődne, akkor az lenne az ideális (vagy a csípőn hordozás).

Nekünk Manduca van, teljesen elégedett vagyok vele. :)

Azt javaslom, hogy mindenképp próbáld fel vásárlás előtt, ne rendeld meg látatlanba, mert ezek az előre formázott hordozók nem annyira személyre szabhatók, mint egy kendő, és simán lehet, hogy neked nem kényelmes egy méregdrága csatos. (Nekem pl. a Magyarinda nagyon kényelmetlen volt, pedig átlagos testalkatom van, de lehet, hogy neked éppen az lesz jó).

2013. febr. 5. 17:53
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi,holnap megyek az ergot próbálni meg elvileg a manducát holnapután. Chiccot ahol találtam, nem volt éppen, így az most kimaradt.
2013. febr. 6. 21:52
 8/12 A kérdező kommentje:
mentek a zöld kezek, köszi mindenkinek
2013. febr. 6. 22:31
 9/12 A kérdező kommentje:

gondoltam megírom a tapasztalatomat:

ergobaby de a performance lett végül és nagyon klassz eddig.

puha, vékony, ölelős érzés, gyerek szereti, nagyon megnyugtatóan tart és kényelmes nekem is. az egész anyaga nagyon minőségi és átgondolt

eddig volt close hordozóm pici korában, nagyon bejött, aztán próbáltam a jpmbb-t ez valahogy nekem túl macerás volt és a gyerek is rítt benne, tuti nem jól kötöttem, apa meg nem volt hajlandó magára kötni, szóval ez kilőve aztán volt bondolino is, az tetszett de elég meleg volt a kislánymnak meg ahhoz képest az ergobaby jóval egyszerűbben felvehető, nem lóg sehol semmi és érzésre hasonló ráadásul amíg az úgy állt a nagyon magas férjemen, mint tehénen a gatya, ez valahogy az ő magasságához is passzol teljesen és egy mp alatt átalakítja magának

2013. febr. 8. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Örülök, hogy találtatok megfelelőt. :)
2013. febr. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!