Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon hogy reagálna a babám,...

Vajon hogy reagálna a babám, ha már nem szoptatnám?

Figyelt kérdés
A lányom 13 hónapos, reggel és este szopizik még. Ma például csak 3 kortyot tudott inni, kevés a tejem. Viszont harap, már elég kellemetlen a dolog. Gondolkodom egy ideje, hogy talán elhagyom a szopit. Mit gondoltok erről? Tudom, hogy fontos a szoptatás, de nekem már nem jó így. Meddig folytassam?
2009. szept. 3. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy 13 hónapos babánál már bőven el lehet hagyni. Neki valószínűleg már nem annyira fontos, mint Neked. :)
2009. szept. 3. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Leválaszthatod már nyugodtan :)
2009. szept. 3. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 12 hótól már csak este szoptattam, vasárnap (14 hósan) szopizott utoljára. Én is meguntam. 2. baba. Nem adtam neki hétfőn, de nem is nyűglődött. Már egy ideje kapott este egy pohár tejet az ágyban majd játszottunk még egy kicsit. Most is van tej, meg a hancúr anyáéval apával. :)
2009. szept. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!