Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy marad a cumi a baba...

Hogy marad a cumi a baba szájában?

Figyelt kérdés

Rá kell szoktatni vagy hogy csináljátok, hogy ne essen ki és ne köpje ki?

2 hónapos a babám

2013. febr. 2. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
milyen cumit próbáltál nála?
2013. febr. 3. 00:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mindjárt megnézem. mini mam, ez van ráírva.Nem vettem, tán valami repi anyagban volt.

Soha nem próbálkoztam eddig még. Csak ma gondoltam, hogy hátha a cumi is jó lenne a kisfiamnak a mellem helyett.

Van valami bevált cumi márka?

2013. febr. 3. 00:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát nekünk pont ez a Mam vált be, Tommee Tippee-t nem fogadta el, pedig azt vettem neki először, úgyhogy én is azt gondoltam, hogy nem szereti a cumit. Aztán kaptuk a Mam-ot ajándékba, és ezt imádja.

Et csak azért írom, mert teljesen babafüggő, de attól hogy az egyik nem kell,a másikat szeretheti. Szóval próbálgatni kell, olyat kell keresni akkor, ami más alakú mint ez... Pl. Tommee Tippee feje olyan furán pici, lehet, az jobban hasonlít a mellbimbóra, nem tudom...

2013. febr. 3. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia, én vagyok, aki írta, hogy megbánta, hogy cumit adott a szájába. Nálunk is MAM imádat van, a barátnőmtől kaptunk nyugtató Mam cumit és amikor bekerült a szájába, akkor látszott, hogy ez a neki való cumi. Azóta is tart a Mam imádat.
2013. febr. 3. 11:49
 15/16 frászkarikaborsó ***** válasza:
nekünk is ez a repis mini MAM vált be... ha neki ezt nem tetszik tényleg próbálj meg másik fajtákat, gyógyszertárban is lehet venni ha csak az van a közelben.
2013. febr. 3. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a NUK vált be, a Mam-os nem
2013. febr. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!