Szerintetek mi a legjobb név egy kishuginak vagy kisöcsinek? Egyenlőre még nem tudjuk fiú-e vagy lány.
Ezt Én sem értettem soha,miért kell a testvér nevéhez választani ,arra ott a vezeték név.
Az első gyermekeit meg egyenesen sajnálom,különösen a középső kislányt :(
István a nagyobbik az apukája után . Nem kell hogy hasonló legyen , de nincs ötletem :) .
Nem értem ezt miért érted viccesnek kedves 2. kommentelő ... Nem lesz egész életében kistestvér? Dehogynem ... akkor is a báttya öccse/huga lesz ha felnőnek nem ? és kedves 3. sztem semmi baj a nevvekkel .
MIért baj az, ha egyforma - vagy azonos témájú neveket adnak a szülők a gyerekeknek. Én mikor szültem, 3-an voltunk a szobában én a 3. fiamat szültem, a másik két anyuka a második babájukat, minkettő a második kisfiát... jó fius szoba volt. Az egyik bibliai neveket adott, a másik amerikaiasat, mert a család odavaló volt, mi pedig magyaros neveket választottunk. Nekem határozottan tetszett. :)
Utána tanácsadáson találkoztam egy anyukával mindhárom lányának SZ betűs nevet adott... Nekem az első válaszoló vigárnevei is bejönnek.
Nekem tetszik ez a gondolat.
Én az István mellé egy Jánost adnék- ha fiu, ha lány akkor Jankát. Nekem nagyon tetszik a János név! :)
:))
De persze majd ti eldöntitek.
Gratula a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!