Terhesseg alatt szoptatas vagy nem szoptatas?
15 hos lanyomat szoptatom meg, kistesot szeretnenk. teherbe is estem, nogyogyaszom szerint nyugodtan szoptathatok, vedonom szerint nem ajanlatos. Vedonom azert meg megkerdezett egy szoptatasi tanacsadot, o azt mondta, ez egy regi elmelet, hogy nem lehet, nyugodtan szoptassak....elveteltem, meddosegibe mentunk tanacsert, ott egybol azt mondtak, valoszinu azert veteltem el, mert szoptattam, hagyjam abba, ha babat akarok.
Folyamatban van a leszoktatas, de nem olyan egyszeru, nagyon ragaszkodik a leanyzo...
(Meddosegibe azert mentunk, mert a lanyom is ott fogant, es ez a masodik vetelesem volt)
Kedves 10-es! Felelotlenseg? Olvastad a kerdest? Direkt utanajartam, kerdeztem orvostol, vedonotol, mindketten azt mondtak oke, csak mikor mar baj volt, akkor mondtak, hogy nem kellett volna. De ugy latom a te kis 64%-oddal masol is hasonlo hasznos valaszokat irsz.
Tobbieknek koszonom a valaszokat, a kerdes persze el van dontve, el is volt, csak kivancsi lettem volna masok velemenyere, tapasztalataira.
Kedves kérdező. A százalékom nagyon nem érdekel, azért annyi, amennyi, mert nem szoktam mindenre bólogatni, és nyalizni, csak hogy jól felpontozzanak.
Igen, felelőtlenség volt. Nyilván hallottál róla, hogy a szoptatás méhösszehúzódásokat okoz, emiatt veszélyes lehet a terhességre. Én akkor sem kockáztatnám meg, ha nem lett volna vetélésem, a helyedben meg főleg eszembe sem jutott volna. Ha ennyire nem tudsz leállni a szoptatással, ami már csak neked fontos, akkor várj a babával, ennyi.
Ennyi, lepontozhatsz, ha jól esik a lelkiismeretednek, de attól még a tények tények maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!