Terhesseg alatt szoptatas vagy nem szoptatas?
15 hos lanyomat szoptatom meg, kistesot szeretnenk. teherbe is estem, nogyogyaszom szerint nyugodtan szoptathatok, vedonom szerint nem ajanlatos. Vedonom azert meg megkerdezett egy szoptatasi tanacsadot, o azt mondta, ez egy regi elmelet, hogy nem lehet, nyugodtan szoptassak....elveteltem, meddosegibe mentunk tanacsert, ott egybol azt mondtak, valoszinu azert veteltem el, mert szoptattam, hagyjam abba, ha babat akarok.
Folyamatban van a leszoktatas, de nem olyan egyszeru, nagyon ragaszkodik a leanyzo...
(Meddosegibe azert mentunk, mert a lanyom is ott fogant, es ez a masodik vetelesem volt)
Ha tényleg szeretnél még 1 gyermeket, akkor tényleg le kell állni a szoptatással.
A nagy már nem csecsemő, adhatsz neki kakaót, tejes kávét... Ha arra rákap, nem is kell majd a tej...
Én abbahagynám a szoptatást.
Volt már elég bajod, minek kockáztatni?
Amúgy tejallergiás gyerekek közül sem szopizik mind sokáig, mégis szépen felnőnek.
Lányod már nem aprócska baba, hanem 15 hónapos, tök jó, hogy eddig tudtad szoptatni.
10 hónapos volt a lányom (aki lombikbaba) mikor váratlanul, de nagy örömünkre spontán terhes lettem. A nőgyógyászom azt mondta azonnal álljak le a szoptatással és mivel rettegtem, hogy ez a csoda aki beköltözött a pocakomba itthagy minket, így inkább az elválasztás mellett döntöttem. Azt hittem nagyon meg fogja viselni a lányomat mert csak cicin volt hajlandó este elaludni, de nem volt gond, simán ment, engem szerintem jobban megviselt!
Azóta megszületett a kisfiam és nagyon örülök, hogy anno nem kockáztattam.
Lánykád nagy már, válaszd el ha tesót akartok
Ezek után neked ez még kérdés? Eleve felelőtlenség volt a terhesség alatt szoptatni, ha már volt vetélésed.
Döntsd el, hogy mit szeretnél jobban, a babát, vagy a szoptatást. Mert a gyerekednek már nincs szüksége a szoptatásra, nem kisbaba már, ugye ezt te is tudod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!