Nagyon hullik a hajam. Mit tudok tenni ellene? 3és fél hónapos a babám, anyatejes!
Sajnos semmit, ez természetes ilyenkor szülés után. Ha szerencséd van hamar elmúlik.
Nekem is durván hullik a hajam, és amennyit lehet összegumizva hordom, hogy ne legyen tele minden az én hajammal. Vitaminokat is szedek, meg változatosan étkezem, de ez ilyenkor normális dolog (sajnos).
Nekem is nagyon hullott, úgyhogy sok mindent kipróbáltam, de egyesek szerint semminek nincs nagy jelentősége, mert a terhesség alatt nem hullik a haj, és annak kell kihullani, tehát mgaától meg fog állni. Persze ez sovány vigasz, amikor csomókban hullik az ember haja, én is sírógörcsöt kaptam néha. Nekem 6 hetes korától hullott 5 hónapos koráig egyébként, elől teljesen felkopaszodtam, mint Micky egér. De nagyon hamar visszadúsult, most 10 hónapos a lányom és újra szép a hajam.
Szóval én Revalidot szedtem és Lush New Hair sampont használtam, ez nagyon jó! Nem tudom, hogy ettől, vagy egyébként is megállat volna a hullás, de egy hét alatt elmúlt, mikor elkezdtem használni...
Nem túl olcsó, de még mindig van belőle, nagyon sokáig elég, úgyhogy én ezt ajánlanám...
ahogy már többen írták, ez sajnos normális.
én is sok mindent kiptóbáltam, és ami a leghatásosabb volt csalánsampon és a lady bánfi hajszesz együtt.
persze szedhetsz 'hajvitamint' is. én a dm sajátmárkást ajánlom, (60 db 1000 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!