Miket eszik a 6-7hónapos babátok? Hányszor eszik egy nap szilárd ételt? Anyatejes vagy tápszeres?
enyém ennyi idősen már 2x evett szilárdat, vagy 2x főzeléket vagy 1x főzeléket és délután meg tejpépet, rízspépet piskótával, gyümölccsel.
én leveszöldséget adtam neki (s.répa, f.répa, zeller, csirkemell, krumpli), vagy céklát almával és krumplival, vagy almát krumplival, sütőtököt krumplival, almával, paradicsomos krumplit stb.
6 és fél hónapos a lányom és anyatejes. Nekünk elég lassan megy a hozzátáplálás, inkább szopizik. Így néz ki a napunk:
hajnal 5 felé szopi
9 szopi
12.30-13 főzelékkel próbálkozom (max 80 g eddig) utána szopi
17 óra gyümölcs (kb 180 g)
19 óra tejpép (ezt pár napja kezdtem csak, eddig szopizott 18 óra felé)
21 szopi
6,5 hós a lányom nekünk is nehézkes a hozzátáplálás inkább tápi de abból 220ml , és mindig csurig megeszi.4x eszik ebből egy csümi 100gr plusz 100 ml tápi
aztán majd 1-2 hét mulva megpróbálom neki a többet adni.
Igény szerint szoptatom, egyszer kap délután szilárdat, főzit, vagy gyümit, már bevezettem a csirkehúst is, meg a glutént is. Próbáltam kétszer is szilárdat adni neki egy nap, de nem akarja, anyatej kell még neki.
7 hós.
Szia!
5 hónapos korától sajna tapos.
Reggel 6:30 fele 180ml tápszer
10 fele gyumi,kb 180-200ml
1kor főzelék kb 160ml
Délután és este tápszer
Tejpepet nem szereti, pedig több fajtát próbáltunk. Ma ebédre zöldbaböt kapott krumplit meg almat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!