Szerintetek a foga miatt ilyenek az éjszakáink? Vagy menjünk dokihoz holnap? 3,5 hónapos a kicsi.
3 hete éjjel 2-kor felébred és csak cicizik meg nyűglödik,max 10 percekre alszik vissza. Nappal semmi baja.Anyatejes és néha kap tápszert.Az elmúlt 2 napban estére tápot adtam,hátha az a baj,hogy éhes. De nem hiszem ,hogyha nappal elég a tejem,sőt maradt benne akkor az lenne. Mindegy ,150ml után elaludt majd fél óra múlva megint nyűglödés. Pelenkacsere,orrszívás,hosszú büfisztetés ,infacol hatására is, sőt velem is alszik születése óta.Este megpróbáltam a kiságyba altatni,hátha én zavarom,de ugyan ez volt akkor is aztán 4-kor már magamhoz vettem.
Ma viszont este fél 8-kor zöldes barnás hasmenése volt és utána 1 órán át bömbölt. Tettem fel neki noraminophenazonit egy felet,most alszik. Adnátok tanácsot? Első baba. Én meg már hulla vagyok a 2-3 óra alvástól.
Egyébként nem beteg?
Te nem ettél valamit, amitől mehet a hasa?
A tápszert én hanyagolnám, mert lehet, hogy a székletét és a hasát az hajtotta meg.
A nyűglődésre lehet ok a fogzás, bár még eléggé az elején vagytok.. de nem kizárt. Más okot nem tudsz?
Ma és tegnap csak vajas ,kolbászos szendvicset ettem.A tápszerpótlást 4 hetes kora óta kapja és eddig nem volt vele gond,ugyan azt vettük most is.
Szerintem nem beteg ,mert nappal egy vidám,egyfolytában mosolygó ,gügyörészőt aktív kisfiú csak az estén ilyen.
Hát a saját étkezésedre azért ügyelj holnaptól! :)
Tudod valamihez kötni a nyűglődés megjelenését? Nem indult meg az értelmi fejlődése? Hirtelen aktív, érdeklődő, mozgékony lett...
Nálatok nincs most járvány? Itt nálunk az egész városban rota-szerű járvány dúl, mi is átestünk rajta a múlt héten.
Más egyéb vírusfertőzésre utaló tünet? Fájdalom, pocakfájás, elesettség, láz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!