Mit szóltok ahhoz a hülyé-hez aki feljelentette a szomszédjait a 10 hónapos kicsi miatt?
Hát nehéz ügy. Bár az öreg szerint (már amit a média megszellőztetett), éjjel is ment a játékdobálás, bár 2 gyerek után nehezen tudom elképzelni, hogy egy 10 hónapos baba, az éjszaka közepén játékkal foglalatoskodna. Az én lányom is nagyon rossz alvó volt, de játékokat soha nem dobált, nem is volt a kiságyban.
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy az öreg marha rossz természet lehet, és abszolút null tolerancia szorult belé.
Na hát az meg, hogy a vizsgálat végéig zajmentesítsék a lakást, hát ez abszurd. Kíváncsi lennék, hogy aki erre kötelezte a családot, annak van-e gyereke, vagy egy 10 hónapos mellett mégis hogy képzelte el a teljes zajmentesítést.
Az hagyján, hogy "szegény" öregúr nem százas, vannak ilyenek, bár én biztos nem venném el a gyerekemtől a labdát, meg a zenélő cuccait, ha azok nem üvöltenek, a csörgődobálás valóban lehet zavaró.
Én azon akadtam ki, hogy van lehetősége egy 10 hónapos gyereket feljelenteni! Hogy ezzel bíróságra kell menniük esetleg. Na, ez a durva...
Mokkában, vagy hol foglalkoztak vele (csak fél füllel hallgattam), de vmi szakember (jogász, v. mittudomén) azt mondta, hogy az öregúrnak is van lehetősége hangszigeteltetni a plafonját. Nnnna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!