Anyukák, hogyan v. milyen módszerrel fogytatok le szülés után? 12 kg maradt rajtam, de már nem kicsi a gyerkőcöm
Az étkezéseden kellene változtatni(fehér liszt és cukormentes étrend),legalább fél évig.És mellette mozognod is kéne heti 2-3x,amit szeretsz csinálni,ez nagyon fontos.
Az "csak" 12 kg,nem 22!Pozitivitás,így menni fog!
Igen,ez a nagy csapda!
Azt hiszed az elég,hogy rohangálsz a gyerek után,pedig nagyon nem.
Hidd el csak elkezdeni nehéz,aztán egyre jobban fogod magad érezni...
Tavaly nagy lendülettel indultam neki a fogyásnak, nagyon nehezen akart megindulni a kiló és felhagytam vele. Elfogyott az akaraterőm. Mit jelent, hogy liszt és cukor nélkül? Főzőcskézzek magamnak? 3. válaszoló miket ettetek?
Meg a másik nagy bajom, hogy a gyerkőc otthagy a tányéron 1-2 falatkát és sajnálom kidobni...és anyuka megeszi.
13 hónapos a fiam, eddig 37 kg-ot fogytam!
Igazából nem minimális szénhidrátot eszem, cukrot meg szinte semmit.
Ja és sportolok! Anno itthon kezdtem, van egy elliptikus trénerem, azon nyomtam heti 4-szer hajnalban.
Most már heti két edzőtermi edzés van, addig mamizik a fiam, heti kétszer pedig itthon hajnalban, mert akkor még alszik!
Ja és nem igazán főzök külön magamnak!
Ha olyan van,akkor mondjuk én nem eszem köretet, csak a húst valami zöldséggel. Amit a gyerek meghagy, azt apa eszi meg!
Ha pedig mindenképpen olyan a kaja,hogy nem tudom a szénhidrátot elkerülni, akkor minimálisat eszem belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!