Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogyan v. milyen...

Anyukák, hogyan v. milyen módszerrel fogytatok le szülés után? 12 kg maradt rajtam, de már nem kicsi a gyerkőcöm

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
minden étkezés elött 20perccel egyél vmi zöldet(ubi,sali,brokkoli) minden ételt olivaolajjal!!! és rubint rékanak vannak a 20perces edzései.mindennap 1.popsi,comb és has mindennap masik!sok sikert!
2013. jan. 27. 07:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Hát lehet hogy nem pont ilyen tanácsra vártál de azért elmondom. én 25kgot szedtem fel..56al lettem terhes,81el mentem szülni..a szülőszobán 5kgot hagytam..a plusz 20fent maradt.. borzasztó hasfájós volt a fiam ezért alig ettem valamit, nehogy bajt csináljak. Szinte kenyéren meg vizen éltem..tudom ez egy elég sz@r megoldás, de bejött..3hónapos vizsgálatra 57kgosan vittem a gyereket, minden lement..azóta azt eszem amit akarok és semmi sem jött vissza..kopp-kopp.:) már 3,5éves
2013. jan. 27. 13:31
 13/13 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, tudnál nekem recepteket, ötleteket mondani, hogy miket ettetek?
2013. jan. 30. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!