Hány gyermeked van? Mennyit szeretnél? Mennyit mersz vállalni?
Egy babánk van 10 hónapos.
De annyira félek a terhességtöl és a szüléstöl, hogy nem bírom rávenni magam még egy ilyenre. annyira nem rossz az anyagi helyzetünk. De kettővel már nem lenne ilyen. Egyébként kettőt terveztünk de 4 évet vártunk erre az egyre is. Lehet nem is sikerülne mégegyszer. És már mindjárt 35 leszek.
Egy fiam van, 5 hónapos, 2 szeretnénk, nem tudom vállalunk-e még egyet, mert nagyobb lakás kellene több pénz.. Meglátjuk hogy alakul :)
25 éves vagyok
6. babámat várom, 31 éves vagyok.
Sajnos szeretnék még, de most már meg kell majd állnunk.
egy lány van, a férjem kettő gyermeket tervez, de a harmadikra talán rá tudnám még beszélni, én hármat tervezek, de ha becsúszna egy negyedik védekezés mellett, akkor megtartanám, szívem szerint, főleg, ha az előző 3 lány lenne..
ja, belelóg a kezem a bilibe, racionálisan anyagilag kettőt tudnánk felnevelni, és útnak indítani, nem úgy, ahogy minket a szüleink ki---tak az életbe, és találd fel magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!