Hány gyermeked van? Mennyit szeretnél? Mennyit mersz vállalni?
Jelenleg egy van, legalább kettőt szeretnénk.
Van félretett pénzünk, de amíg nem lesz háromszor ennyi, nem vállalunk több babát :S
Második vagyok:
Világéletemben kettőt szerettem volna.Egy testvért szerettem volna,illetve az első után még egyszer átélni a terhesség örömeit,érezni a magzatmozgást stb. Lehet szívem mélyén vágyom még egy babára,de az eszem tudja,hogy nem lenne helyes.Kettőnek meg tudunk adni mindent,a harmadiknak is meglenne mindene,DE akkor meg kéne gondoljuk,hogy most járhat egyik balettre,másik focizni,harmadik kosarazni,később nyelvsuliba pl. ezek ugye nem olcsóságok.A nagy 4 éves lesz,2 hét múlva,a pici pedig 15 hónapos.
2-t terveztünk. Vagyis utólag kiderült, hogy csak én gondoltam hogy annyit tervezünk. A férjem 3-4et tervez (tervezett).
Most 3 van. De elég kicsik úgyhogy most úgy érzem épp elég a feladat, a munka velük.
De mivel még viszonylag fiatalok vagyunk (32 és 34) így még beleférhet még egy. Addig még lecseréljük az autót egy nagyobbra (most is használt autónk van és a következő is az lesz) valószínűleg elköltözünk egy kicsit nagyobb lakásba, visszamegyek dolgozni stb. És 2-3 év múlva visszatérünk rá. Én szívem szerint vágyom még egyre (főleg mivel 3 fiunk van, hátha lenne egy lányka a végére ) lehet hogy 3-4 év múlva már nem akarom újrakezdeni a babázást.
Ha most sikerülne véletlenül természetesen megtartanánk, csak nehezebb lenne.
En kettot a ferjem egyet szeretett volna. Szuletett egy kislanyunk. Aztan valoszinuleg meg is alltunk volna egynel -anyagi okok miatt- de kisocsi ugy dontott, hogy marpedig o jon..!
Nagyon orulunk neki, igy valtunk igazi csaladda, de ennel tobbet mar tenyleg nem szeretnenk.
Ugy erzem megtalaltam a hataraimat -minden tekintetben. :)
Egy van.
És még kettőt szeretnék!
35 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!