Hány gyermeked van? Mennyit szeretnél? Mennyit mersz vállalni?
Úgy voltunk vele, hogy legalább három, de a legjobb lenne négy. :) Most kettő van, egyelőre ennyi marad, de nem kizárt, hogy később lesz még egy-kettő, fiatalok vagyunk még.
Nem az anyagiak a visszatartó erő elsősorban, hanem az, hogy egyelőre nem vágyom újra kezdeni a babázást.
Hàrom gyerekem van 10 èves, 8 èves ès 9 hònapos.
Kettot terveztunk a pici becsùszott, de orommel vàllaltuk.
Egy van.
Kettő volt tervbe véve olyan 5-6 év korkülönbséggel.
De jelen pillanatban úgy néz ki, hogy maradunk egynél, mert rossz az egészségügyi állapotom, nem elég jó az anyagi helyzetünk egy második babához, illetve a férjemmel való kapcsolatunkon is bőven lenne mit rendbe hozni, ami az elmúlt 2 évben igen csak megromlott.
1 db van leltár szerint.
Örülök ennek az egynek is, mert nehezen jött össze.
Tegnap majdnem kikönyörögte emberem, hogy gumi nélkül dughasson meg, de nem engedtem! Balesetek mindig vannak :D
Nekem elég ez a egyszem szép lányom, talán férjem akarna még....
Így is annyira nehéz volt a terhességem, hogy nem is részletezem, és nem vagyok már fiatal.
Ha szülésre gondolok akkor nem kell több:)
De igazából kettőt.De ha több jön akkor örömmel fogadjuk,ha nehéz is a hejzetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!