Frászkarikaborsó kérdése:
Szerintetek milyen színű lesz a szeme? (képpel)
Figyelt kérdés
Tudom hogy még nem lehet megmondani biztosra, de tippelnétek? Kerek 3 hós, és két esélyes hogy kék vagy barna lesz :) Ha fényben nézegetem akkor a pupillája körül látok egy enyhe barnás beütést, de az apja szerint az még nem jelent semmit.
2013. jan. 30. 14:15
21/27 A kérdező kommentje:
Tuti nem lesz kék, ott van benne már a barna :) de majd megírom pár hónap múlva is :)
2013. márc. 8. 11:29
22/27 anonim válasza:
Változott a kicsi szemszíne, bebarnult? :))
23/27 anonim válasza:
Szia!Most visszanéztem a régen megválaszoltjaimat és ezt a kérdést Milyen lett a szeme a kicsinek.Engem jól lepontoztak mert azt írtam hogy tuti barna lesz.
24/27 anonim válasza:
Én is visszanéztem, és engem is lepontoztak, pedig csak azt írtam, hogy a fiamnak és a lányomnak is ilyen színű szeme volt, aztán az egyiknek bebarnult, a másiknak maradt kék ez alapján még bármi lehet :D Úgy látszik, van akinek semmi nem jó :D
25/27 anonim válasza:
Milyen lett? Én is kíváncsi vagyok, kékre szavaztam. :)
26/27 anonim válasza:
Sziasztok!:)
Az elején írtam és a kékre szavaztam:)
Nos,mi a jelenlegi helyzet kedves kérdező?? :)
27/27 anonim válasza:
Már az első alapján barnára szavaztam volna. De milyen lett végül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!