Szerintetek milyen színű lesz a szeme? (képpel)
Tudom hogy még nem lehet megmondani biztosra, de tippelnétek? Kerek 3 hós, és két esélyes hogy kék vagy barna lesz :) Ha fényben nézegetem akkor a pupillája körül látok egy enyhe barnás beütést, de az apja szerint az még nem jelent semmit.
Ha így képen nézem akkor azt mondanám, hogy kék!
Ha látsz benne barnát, akkor viszont nem biztos. Az én lányomnak inkább szép zöldes szeme volt, 3-4 hónapos koráig, de mintha barna is lett volna benne. Aztán egyre inkább barnult neki, és mostmár teljesen barna szeme van.
Egyébként gratulálok, nagyon szép kisbaba! :)
Szia:)
Nagyon aranyos a babád:) micsoda komoly tekintet:)
Szerintem inkább lesz kék,mint barna.
A kislányom sötét szemekkel született,valahogy lehetett látni,hogy olyan is marad.Most 2 éves lesz és bogárfekete a szeme :)
Én is a kékre tippelek.De azt nem tudom miért csúfolt ki :)
Nagyon cuki!Gratulálok!
Én nem kéknek látom a szemét, hanem annak a tipikus "babaszürkének".
Ebből szerintem még bármi lehet.
Ha a gyerekeimből indulok ki, akkor lehet bármilyen színű. 6 hónapos koráig mindkettőnek világítóan kék szeme volt, semmi barnás. Aztán a fiamnak gyakorlatilag egy hét alatt totálisan bebarnult, a lányomnak meg maradt kék.
Úgyhogy ebből még bármi lehet:)
De nagyon cuki!!!!
Szerintem kék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!