Négy hetes babát fogdosni?
Anyósom kézmosás nélkül elakarta venni a babát és nem engedtem .Erre elviharzott (szomszédba lakik ) de párom utána ment visszajött állitólag nem haragudott meg, de otthon mosott kezet nem akart a fürdőn keresztül gázolni . Én nem szeretném ,hogy máskor is ezt tegye mert amig átjön 3 kilincset is megfog akkor meg az sem jobb .
Tudni kell ,hogy sok sok éve nyelem a sok hülyeségét majd 10 éves kislányuknkra eddig nem is nagyon volt kiváncsi csak mert lány most persze nyalizik neki is szó szerint amit nem ért a gyerek sem .. :) Rettentő hosszú lenne leirni a sok mindent ,de most ez érdekelne ti mit tennétek.
De te hogy birod pl???
Én nekem nem megy már elviselni nem birom őt a látványát sem és ha fogja a fiamat az is rossz érzéssel tőlt el ! Pedig én nem ilyen voltam én évekig próbálkoztam de vele nem lehet jóban lenni .. nyálaskodik aztán jól hátba szúr de úgy ,hogy közben mosolyog .
Undoritó !
ezt a kérdést én írtam ki? :)
anyósommal dettó ez a helyzet,
kisfiam születése óta könyörgök hogy mosson kezet,de nem..
elmegy wcézni és csak simán csap vizzel megmossa,mondom a férjemnek hogy szóljon már rá az ő anyja,hogy ott a szappan a mosogatószer használja már,pláne hogy ő is dohányzik,így meg pláne..mondta neki hogy -anyám ott a szappan,(nem mutatta de tuti megsértődött hogy kértük használja már a szappant,) csak nem tudom miért nem tudja ezeket az alapszabályokat mikor elvileg felnevelt 2 gyereket,vagy akkor nem volt divat a kézmosás??..
miért kell könyörögni hogy ha jön valaki első a kézmosás legyen,hisz előtte mindent megfogdosott nem olyan világot élünk mint 30 éve,most a nyakunkon a influenza stb..
azt meg rühellem hogy még majdnem szájon is csókolja !!!!
de hát ha szólok én vagyok a gonosz menye..
van egy kislányunk is ő 3 éves,de vele is szólni kellett a kézmosásra,sőt azt mondta mikor terhes lettem vele,hogy leteszi a bagót,,,azóta is teszi ..
mellesleg ígérgette hogy jön nekem segíteni Ő SAJÁT MAGA MONDTA A KÓRHÁZBA MINDENKI ELŐTT, nem én kértem hogy
-szóljál KISLÁNYOM jövök főzni ha hazajöttél ..
.. igen azóta is várom hogy jöjjön.. szomorú hogy mintaanyósnak tartja magát..
na bocsi lehet hogy eltértem a tárgytól de jól esett kiírni.
a babám amúgy 8 hetes-.
Nálunk is rá kell szólni, hogy irány kezet mosni, még mindig nem tanulta meg, pedig 6,5 hónapos a fiam.
Rühellem, hogy kinyitom az ajtót, és már egyből ott liheg a gyerek mellett.
Az első, hogy rögtön felkapja, kérdezem "kezet mostál?" - "nem, majd mindjárt" és mint később kiderült, mielőtt hozzánk jött még összekapkodta az utcán a szemetet... ennyi esze legyen, utána meg a gyerekemet fogdossa.
na jó..azért annyi elvárható ha nem is más,hogy
ha bárki mielőtt hozzáérne egy kisbabához egy szappanos kézmosás alap lenne,kérés nélkül,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!