Van aki 1 éves kora előtt próbálta biliztetni a babáját? Mekkora sikerrel? Esetleg nappalra sikerült elhagyni a pelust?
Tudom, sokan ellenzik ezt, de próba szerencse. :)
Kislányom 9 hós, karácsonyra vettünk neki bilit, néha ráültetem, van, hogy belepisil, kaka még nem sikerült bele. Pedig volt olyan, hogy ahogy visszatettem a pelust belekakált abba. Örülnék, ha a kakik a bilibe mennének már. Nem a pelusozással van a gondom, vagy a spórolással. Kislányom hajlamos a hüvelyfertőzésre. Általában, ha nem banánt, vagy több répát kap akkor krémes a kaksija, ami megy mindenhova. Szóval állandóan mosom a fenekét kaki után, meg mindenét, hogy nehogy megint összeszedjen egy fertőzést. :( Valakinek tipp, hogy hogyan menne a kaki-bili kombináció?
Én nem úgy értettem, hogy a tiédre azt mondod, hogy szobatiszta, csak hogy semmi tudatos nincs benne és a szobatisztaság a tudatosságtól lesz szobatisztaság. Attól, hogy valaki előbb ráülteti a bilire, attól nem lesz előbb szobatiszta. Annak a gyereke lesz előbb szobatiszta, akinek az idegrendszere előbb megérik erre és nem azé, aki előbb megismerteti vele.
Mert a lényeg, hogy nem tudja, hogy mire való, hogy miért is kell neki azon ülni. Csak azt látja, hogy anya ráültet és valami csorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!