Hogy altattok? Fél éves lányomat még ringatom, le fog erről szokni?
Párommal azt beszéltük minap, mikor lesz az hogy letesszük az ágyba s elalszik. Hiába álmos nem tud magától elaludni. Ringatn kell cumival a szájában, közben a szánkat orrunkat fülünket piszkálja.
Nehéz mert lassan 9 kiló. Elképzeltem magam egy 1 éves gyerekkel aki 12 kiló s még ringatom :)
Szia!
Az én lányom is igy aludt. Mondták is ha nem szoktatomle róla soha nem is fog leszokni. Viszont én nem birtam hallgatni azt az égtelen ordítást, amit leredezett, ha ringatás nélkül tettem le. Igy hát ringattam rendületlenül. Mikor már nehéz volt leültem egy székre a szobájába és ott énekeltem neki, mig félálomba nem szenderült, akkor már le lehetett tenni. 13 hónapos korában döntött úgy, hogy ő már nagy lány és nem kell senki az elalváshoz. Azóta leteszem, puszi és otthagyom, ő még kicsit dumál és elalszik. Persze még most is előfordul, hogy ott kell vele lenni, de már elég simizni, vagy csak állni mellette mig beájul. 15 hós a lányom.
Figyeld az igényeit a picinek. Pár év múlva már egy pusziért is könyörögni kell. :)
rnyem is feleves, imadom nezni, amig lehet ringatom
az enyem mar kilenc kilo, fiu, egy ev mulva mar nem ringathatom ig :D ne band, elrepul az ido, hasznaljuk ki
:D
a karizom meg ugyis kell :))
Nálunk is úgy volt, hogy ringattam kb. 4 hónapos koráig.
Aztán volt egy hónap, amikor letettem, és aludt.
Most 6,5 hónapos, és a nagyágyon mellém bújva alszik el, aztán átteszem a kiságyba.
Az esetek 40%-ában pedig magától, egyedül a kiságyban.
Nekem nagyon nehéz volt lelkileg, hogy már nem igényli a ringatást.
Mert az olyan nagyon jó, még ha a derekam be is állt néha.
Olyan gyorsan nőnek!
És egyik napról a másikra maguktól változtatnak a szokásokon...
Ne aggódj, még hiányozni is fog a ringatás, ha ő maga nem igényli már többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!