Lehet vmi baja a picinek, ha sokat nézi a tv-t?
Figyelt kérdés
Most 7 hónapos. Amikor ébren van, akkor a nappaliban vagyunk általában, a tv meg szinte egész nap megy. Van hogy perceken keresztül nézi, tetszenek neki a hangok...2013. jan. 25. 14:40
1/8 anonim válasza:
nem, de ne menjen 1 méternél közelebb a képernyőhöz, mert bántja a szemét.
2/8 anonim válasza:
Nálunk egész nap szól! 9 hónapos imádja a reklámokat!!!
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ajánlják ilyen pici babának. Nem tesz jót sem a szemének, sem az idegrendszerének. Ne haragudj, de én nem tudom leírni, hogy mi ennek a tudományos indoklása. Ha érdekel nagyon sok cikk van erről a neten.
4/8 anonim válasza:
Az erős villódzás sem jó a gyerekeknek és az sem, hogy készen kapja az információkat a tévéből.
Írom mindezt úgy, hogy kis időt az én fiam is szokott tévézni :)
5/8 anonim válasza:
Őket még fárasztják a hangok, nem tudják hová tenni ezeket a zajokat, fejletlen még az idegrendszerük. A zenehallgatást is naponta 2-3 x 15-20 percet ajánlják, de ez jó hatással van a fejlődésükre. Nálunk csak este megy a tv, amikor a párom hazaér, én be sem kapcsolom egész nap, idegesít az a sok baromság, akkor inkább rádió.....
6/8 anonim válasza:
Nálunk sosincs bekapcsolva a tévé. Egyszerűen leszoktunk róla, mikor megszületett a lány. Nem bánom, ha jó későn ismerkedik meg vele. Én tévéfüggő voltam, és félek, hogy megint az lennék, az meg hogy venné ki magát, ha őt tiltanám, én meg nézném.
7/8 anonim válasza:
én sem szeretem a tvt, így csak este férj kapcsolja be, de akkor rácuppan a gyerek.
nincs babytv csatornátok, az nem villog, lágy a hangja...ha már nagyon muszáj a tv.
8/8 anonim válasza:
ez nagyon nagyon rossz dolog. Jobb még most leszoktatni róla mielőtt rákattan mert utána lesz üvöltözés. Egész egyszerően azért káros apiciknek (azon túl h a szemének sem tesz jót) mert bár leköti (fények, hangok) nincs semmi értelme számára, nem tudja feldolgozni, nem tanul belőle, nem mozog, nem gondolkodik csak bambul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!