Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez mit szóltok? Mentem...

Ehhez mit szóltok? Mentem volna be a kicsivel a dokihoz, erre szépen félrelöktek.

Figyelt kérdés

Nemrégiben történt az eset,röviden:kislányaim koraszülöttek voltak (ikrek),már itthon voltunk,amikor az egyiküknek begyulladt a szeme és hányt.Tesómmal vittem el a gyerekorvoshoz a három hetes csöppséget.Szépen kivártunk a sorunkat,ahogy illik (ezren voltak,kb. 2,5 órát vártunk,mire bejutottunk volna),mögöttünk is legalább voltak vagy 20-an.

Éppen kijött az utolsó beteg,aki előttünk volt,már a karomban volt a kislányom és mentünk volna be.Erre jött egy anyuka a kb. öt-hat éves lányával és se szó,se beszéd,begalopozott előttünk azon a néven,hogy nagyon rosszul van a gyereke...pedig a kislány a saját lábán jött be és az anyja még csak meg sem kérdezett semmit,az ajtót meg betette az orrunk előtt! A férje kint maradt a váróban...

Az orvosom tudta,hogy mi jövünk és már vártunk egy ideje.Kitessékelte az anyukát és behívott engem,akinek a koraszülött babája szintén rosszul van

,három hetes és várt vagy már 2,5 órát! (Azt hozzá kell tennem,hogy császárom volt,1,5 órát álltam a babám mellett...)

Erre még a nő férje nézett rám csúnyán,hogy mit képzelek magamról...a tesóm (férfi),majdnem be is szólt neki...

Ehhez mit szóltok,ti már jártatok így? Nagyon kiakadtam utána...

(Nem romák voltak)

2013. jan. 24. 16:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Huh utolsó...azért a cigányokkal vigyázz (nem vagyok ellenük,de melletük se).Ha neked esnek,egyhamar nem szedik le rólad őket.Mondjuk a mi esetünkben is ők lettek volna a "főszereplők",akkor inkább hagytam volna bemenni.

Egyébként engem egyszer pont hogy cigányok enegedtek előre,de akkora hasam volt már,mint egy ház a nőgyógyászaton,hogy menjen csak...ráadásul olyan 16 éves körüli pár volt.

2013. jan. 24. 16:25
 12/17 A kérdező kommentje:
16:20-asnak írtam bocsi :)
2013. jan. 24. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Nemcsak "majdnem" kellett volna beszólni, hanem két mondattal rövidre zárni a témát és helyre tenni a családot. A tolakodás mindenki másban felháborodást kelt, nem csak bennetek!. Legközelebb viszont a 3 hetes babát jelezd az orvosnak előre, mert rossz vége is lehet a betegek közötti várakozásnak az ő esetében!!
2013. jan. 24. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nagyon jó gyerekorvosunk van...

Ő időpontra hív, és a pici babával a "fertőző" bejárat nevű "kiskapun" enged be, hogy ne kelljen beteg gyerekek közé órákra beülni, meg ilyen szituba ne keveredjünk...

Mondjuk én a háziorvosomnál jártam úgy, hogy vérvételre kértem beutalót, az asszisztens mondta, hogy menjek oda másnap reggel rendelés előtt... hát a "nyuggerek"-nek bevett szokásuk a telefonon felíratott "szokásos" recepjeikért odamenni kora reggel, rendelés előtt...

10 nyugdíjas tolongott, és lökött félre 38 hetes terhesen az ajtóból... Na, akkor én is kiakadtam.

Ilyenek az emberek. Mindenhol sajnos...

2013. jan. 24. 17:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez kiakasztó, egy 3 hetes csöppség élvezzen már előnyt. Nálunk egyébként 1 éves korig nem kell sorban állni, megelőzik a többi beteg gyereket. Úgyhogy szerintem a 2,5 órát sem szabadott volna kiváratni Veletek!!! A végén még ott szed össze valamit.
2013. jan. 24. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy miért nincs sorszám? Tépős vagy húzós? Amúgy meg a pici babákat illik előre engedni. Én már nem vagyok szívbajos, annyi a bunkó, hogy ha kell, én is az vagyok, különben a fejünkre sz@rnak...
2013. jan. 24. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a csecsemők előnyt élveznek. Ki is van írva az ajtóra. Még az év körüli babákat is előbb behívják, úgy, hogy egy soron következő beteg után egy soron következő baba jön. Így a picikkel sem kell sokat várni és a többi beteg is sorra kerül.
2013. jan. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!