Vajon gyeden lévő kismama hitelképes a bankok szerint?
Figyelt kérdés
Ha esetleg az, vajon a családi pótlék is beleszámít a jövedelembe?2013. jan. 24. 16:04
1/12 anonim válasza:
Úgy tudom a családi nem számít jövedelemnek, szerintem nem adnak hitelt gyed-re.
2/12 anonim válasza:
Nem hitelképes sajnos. Én banki hitelező vagyok.
3/12 anonim válasza:
én egy laptopot se fizethettem részletre egy műszaki boltba mert nem dolgozom gyed mellett minimum 4 órát...
4/12 anonim válasza:
nem sajna.,sok helyen kérik is hogy legyen feltüntetve hogy munkabér az átutalásnál.
Hitelügyintéző voltam,és fel is volt tüntetve nálunk hogy gyes,gyed,nem számít bele a jövedelembe.
5/12 A kérdező kommentje:
Pffffffff... :( Hát köszi.
2013. jan. 24. 16:28
6/12 anonim válasza:
Szia,családi nem számít bele!
Nekem a gyedem munkabérként érkezik és kaptam is hitelt!
Nem kell tudni hogy az gyed!:)
7/12 anonim válasza:
Az én gyed-em is úgy érkezik,hogy munkabér,így ha hitelt akarnék,biztos nem kötném az orrára,hogy az gyed...
9/12 anonim válasza:
A bank fel szokta hívni a munkáltatót ellenőrizni, hogy valós adatok szerepelnek-e az igazoláson.
Ezt annak írom, aki szerint a gyed-re lehet azt mondani, hogy munkabér, mert nem igaz. Legalábbis a legtöbb banknál.
10/12 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólónak üzenem:
Nem minden esetben hívja fel a munkáltatót.Banki ügyintéző vagyok!Ha átmegy a hiteligény egy un. automata hitelbíráló rendszeren,akkor nem hívják fel a munkáltatót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!