Miért kell odaírni egy-egy válasz után, hogy hány gyerekes anya, hány hetes kismama a válaszoló, ha a kérdés nem indokolja?
vannak olyan aláírások amiket mindig odatesz az illető könnyebb beazonosítani mint visszakeresgetni ki hányadik volt meg melyikre is akarsz válaszolni.
Egyébként számomra ez sose számít hogy mondjuk valakinek 3 gyereke van e mert attól lehet buta mint a föld, és lehet nagyon jó ötlete tanácsa egy gyerektelen vkinek is (pl. gyerekvállalás témakörben).
Hát én az "aláírásomat" (5 gyerekes Anyuka) nem azért írom a válaszom után, mert felsőbbrendünek érzem magam, hanem egyszerűen tényleg egy szignónak szánom. Nem tudom, ha csak egy gyerekem lenne, mit írnék, ezen még nem gondolkoztam.
Néhány témában tényleg "hozzáértőbb" lehetek egy gyerekes társaimnál, de ezzel én soha nem szoktam visszaélni.
Szerintem sokszor már megszokásból írják oda.
Én kifejezetten szeretem néhány hozzászóló válaszát, néha csak átfutom a válaszokat, de ha meglátom egy "kedvencem" aláírását, talán én is válaszolok.
Egyébként én szeretem az ilyen aláírásokat, mert mondjuk egy testvéres kérdésnél biztosan előbb hagyatkoznék egy öt gyerekesre, mint arra, akinek egy van, tehát nem biztos, hogy annyira tapasztalt. Ettől még adhatnak jó válaszokat, de akinek öt van, az ötször annyira tapasztalt, öt különféle kis embert nevel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!