A Jázmin tucat név. Na nézzük mennyi anyuka adta a gyermekének? Vsgy hány kismama adná ezt születendő lányának?
Nem mondom, hogy semmiképp nem adnám, de különösebben nem tetszik. Viszont a játszóterünkön kapásból öt Jázmin van, úgyhogy tényleg gyakori.
Az én kislányom Anna. Rajta kívül csak egy Annát ismerek kislányból, de a statisztika szerint az is tucatnév. :)
Decemberben fogok szülni, ez lesz a kislanyunk neve. Nem erdekel, hogy tucatnev:) lesz meg egy masodik neve is, az nem tucatnev:)
28 hetes kismama
Hogy itt hány Jázmin van vagy hányan adták az semmit se jelent:) Nekem 3 kicsi gyerekem van egy ovis egy bölcsis és járunk baba klubba is, kb. 40-50 velünk egykorú 1-2-3 évest biztos ismerünk és egyiket se hívják Jázminnak:)
Holott azt hiszem talán 2011ben a leggyakrabban adott lánynév volt állítólag az Anna meg a második. Annát SEM ismerünk:)
Pannát és Hannát viszont vagy 10-et...
Egyébként én nem adnám nem ezért mert elvileg gyakori csak valahogy a Jázmin hercegnő ugrik be aki nekem barna bőrű fekete hajú. Nekem pedig mindhárom gyerkőcöm szőke és kékes szemű.
Szerintem sem tucatnév, én pl egy Jázmint sem ismerek.
Ezt a nevet nem adnám egyébként a gyermekemnek, nem illik a vezetéknevünkhöz és nem is a stílusunk, de attól függetlenül szép név szerintem...
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!