Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy babával meg lehet csinálni...

Egy babával meg lehet csinálni újszülött korától kezdve, hogy az ágyában aludjon el és ne az ölemben?

Figyelt kérdés
Mert valakitől egyszer azt hallottam,hogy újszülött kortól azt csinálja,hogy lerakja aztán majd elalszik...ez lehetséges,ha erre szoktatják?
2013. jan. 23. 22:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ez tényleg babafüggő,3 lányom van,az elsőt muszáj volt fél éjszaka ölben ringatni,mert kiüvöltötte a lelkét a kiságyban,azt meg nem hagytuk,a 2.kezdettől külön szobában aludt,sose kellett ringatni,nem igényelte,a 3.,most 9 hónapos sosem aludt el ölben,cicin,pedig úgy szerettem volna ringatni kicsit,de utálja,ha befejezi a szopit,kapálózni kezd,h tegyem be a kiságyba,őt se hagynám pedig sírni..
2013. jan. 23. 23:37
 12/32 anonim ***** válasza:

hűűű

nálam így ment a dolog

amíg kicsik babák voltak szopi mellet aludtak (esténként sokszor én előbb mint ők :-)apa bevitte az ágyba majd éjjel ki mellém ha megint szopi volt

napközben is ez volt

mikor már délben nem volt szopi kb 1 évesen, előtte elkezdtem kialakítani a rutint besötétítés mese puszi ölelés maradok mellette míg elalszik fogom a kezét majd lassan ezt is elhagyjuk -- mármint a fogom a kezedet míg elalszol dolgot

mivel mindegyik 2 éves korig szopott nem volt gond az elalvással este :-) betettük az ágyba és aludtak akkor már reggelig

utána fogtam a kezüket mikor már nem volt szopi kb 2-3 hónap alatt megtanulták h a sorrendet mese után puszi ölelés és alvás

2013. jan. 23. 23:49
 13/32 anonim ***** válasza:

ja én is fekve szoptattam mindig

kényelmesebb is volt és nem volt gond ha bealudtam mellettük :-)

2013. jan. 23. 23:52
 14/32 anonim ***** válasza:
Újszülöttként az enyémeknek is ment, féléves korára mégis cicin elalvó lett mindkettő.
2013. jan. 23. 23:54
 15/32 anonim ***** válasza:

Az enyém tápszeres volt és ott aludt el a kiságyban!

Az esti tápszert ott kapta meg, abba rendszerint már belealudt.

Utána, ahogy nagyobb lett, max. leültem a kiságy mellé és simogattam, meséltem.

Imádom, amikor azt gondolják az emberek,hogy akik az ágyában altatja a gyereket, az tuti hagyja ordítani, meg kegyetlen.

Soha nem hagytam ordítani a gyerekem. Ott ültem mellette, ha kellett akár 45-60 percet is mire elaludt. Nyilván macerásabb ez, mint kivinni mondjuk a nappaliba, és altatás közben tv-t nézni, így viszont teljes mértékig megszokta a fiam a kiságyát!

2013. jan. 24. 05:04
 16/32 anonim ***** válasza:
47%
Leírom nálunk hogy van, aztán úgyis le leszek pontozva. A fiam újszülött korától az ágyában alszik. Sokáig annyi volt az egész, hogy láttam mikor elálmosodott, bevittem és már aludt is, sosem volt sírás. Most 7 és fél hónapos, mióta elkezdődött a fogzás, azóta a következőképpen működik az alvás. Látom, hogy álmos, nyűglődik, nyöszörög, akár sír is kint. Beviszem, lefektetem és mikor jövök ki, elkezd ordítani. Először persze kivittem, mondván mégsem álmos, hát kint is üvöltött, kínlódott, minden baja volt. Mára kitapasztaltuk, hogy ha bevisszük,megsimogatjuk, kijövünk, akkor kb. 1 percig sír aztán elalszik és alszik 2 órát. Viszont, ha kivisszük, akkor kint is sír, nyűglődik, viszont kint nem tud elaludni. Így mi hagyjuk azt az 1 perc sírást. Ringatást utálja, soha nem szerette. Este viszont megeszi a tápszerét, apa beviszi a szobájába és már alszik is, nincs sírás. Ez újszülött kora óta így van. Szóval nemhogy baba és baba között van különbség, de még a baba korszakain belül is.
2013. jan. 24. 08:20
 17/32 anonim ***** válasza:
Ja és ha ott állunk vagy ülünk az ágya mellett, akkor kizárt dolog, hogy elaludjon, ki kell mennünk.
2013. jan. 24. 08:25
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

"jelenleg 3,5 éves, velünk alszik, nem is bír meglenni magában egy árva percig sem"

ehhez gratulálni tudok....!

2013. jan. 24. 08:56
 19/32 anonim ***** válasza:
köszönöm!!!
2013. jan. 24. 22:12
 20/32 anonim ***** válasza:

lepontoztátok a 10-est, pedig nem mondott butaságot!

http://www.youtube.com/watch?v=aAMis5NOdG4

aki azt vallja, hogy csakis kiságyban, külön, az mit tesz akkor ha ez a gyerekének nem tetszik?

2013. jan. 24. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!