Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költötök havonta...

Mennyit költötök havonta pelusra és milyet használtok?

Figyelt kérdés
8 hónapos kisfiam havonta 18-22ezer ft értékű pelust használ el baby love-ost(dm s)Soknak tartom egy kicsit.kb 4 doboz(1 doboz 84db os.)
2013. jan. 23. 12:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
kisebb cumisüveg kevesebb innivaló bele. Gondolom ha volt műtétje ki lett vizsgálva, volt vérvétele stb. ? Mert van egy ilyen betegség (diabetes insipidus a neve) ami ilyen rengeteg ivással pisiléssel jár...Én fiam is rossz szokásként iszogat még éjjel (vizet) én szúrtam el tudom, 17 hónapos, na de "csak" 2-3 szor és kevéssel beéri majd alszik tovább. Ha többet ébred akkor egyszer nekem is pelust kell cseréljek, na de nem 4szer!! Amúgy a dm-es babylove-os nekünk nagyon nem jött be az iszonyú hamar kiengedte a pisit szerintem ez a fajta pelenka nem való sokat pisilős babának...
2013. jan. 23. 14:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Kislányom 12 hetes, naponta kb 5-6 pelust használunk el. 2es méretűt használtunk eddig, most váltunk a 3asra. Havonta kb 150-180 db pelus fogy, ez kb 7600 Ft. (Huggies ill Pampers)
2013. jan. 23. 18:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló cipőben jártunk mi is a most 19 hónapos fiammal. Rengeteg pelenka ment el, mert éjjel 4szer kellett általában cserélni. Ő is iszogat éjjel, de csak egy kis cumisüvegnyi vizet. Viszont írtó sokat pisil. Mi kb két hónapja éjszakára a pampers nadrágpelenkáját (a belebújósat) használjuk, ami kimondottan fiúknak való. Egy csomag 2000ft és 22van benne. És azóta egy pelus elég éjszakára. Nekünk nagyon bevált. Ha van a méretetekben, próbáld ki, hátha bejön. Ja és az ivásra: nekünk az segített csökkenteni az adagot, hogy kisebb üvegben adom. És adj neki vizet, abból nem fog annyit inni, mint a teából. Remélem segítettem. Üdv
2013. jan. 23. 22:07
 24/24 anonim ***** válasza:
nekünk két babónak van 25-30ezer között egy hónappan,3 óránként cserélek nappal.(pamperst használunk) Éjszaka nem cserélek pedig megeszik 3X180ml tápit félálomban .Azért nem keltem fel hogy cseréljek pelust.próbáld ki a pampers éjszakára
2013. jan. 29. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!