Minden pelenkázáskor használtok törlőkendőt? Utána mivel törlitek szárazra a baba popsiját?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 13:14
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül használok minden alkalommal popsitörlőt. Nem szokott nyirkos lenni a feneke, vagy tocsogni a pisiben. Általában pelenkázás közben játszunk is egy kicsit, míg szabadon van a popsi, így tuti szárazan kerül becsomagolásra.
2/11 anonim válasza:
Törlőkendő után popsikrémet kenek rá, nem törölöm szárazra. A popsitörlőn lévő cuccot beszívja a baba bőre, ezáltal ápolja is.
3/11 anonim válasza:
Én használok törlőkendőt minden pelenkázásnál, hogy pisi/kaki ne maradjon. Utána nem törlöm szárazra, mivel nagyon gyorsan felszárad az a kis nedvesség, amit a kendő okoz.
4/11 anonim válasza:
Én nem hagynám rászáradni a pisit a fenekére. Nem tűnik nedvesnek, de attól még ott van. Minden alkalommal használok.
5/11 A kérdező kommentje:
Én is használtam eddig és és hagytam is megszáradni,mert ilyenkor hagyom rúgkapálni, tornáztatom egy kicsit,mégis begombásodott a feneke.Gondoltam utána még zsebkendővel áttörlöm.Jó megoldás lehet?
2013. jan. 21. 13:26
6/11 anonim válasza:
Csak nagy dolognál használok törlést. Még semmi baja nem volt eddig egyiknek se. Utána popsikenőcs ( sudocrem vagy egyéb zinkes ami jó víztaszító) úgy értem törlés után.
7/11 anonim válasza:
Én textilpelenkával törlöm szárazra illetve naponta kétszer 3-4 percet hagyom meztelenül,mielőtt ráadnám a pelenkát megint.
8/11 anonim válasza:
Ha gond van azzal a kevés nedvességgel, akkor textilpelussal töröld szárazra. Nálunk ilyen probléma szerencsére nem volt, amúgy én is minden alkalommal használok törlőkendőt és folyékony hintőport is, popsikrémet meg inkább már csak kaki után.
9/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Személy szerint én nem használok törlőkendőt pisi után a gyerkőcön, ilyenkor inkább bepűderozom a baba popsiját. Ha viszont kaki van, a púdert nem használom, helyette krémezek. Nekem így bejött
10/11 anonim válasza:
Minden pelenkázáskor használok popsitörlőt. Az igaz, hogy a jó minőségű pelenkák beszívják a cuccost, és általában száraz a popsija, na de amikor pisil, akkor csak végigfolyik a pisi a popóján, ha fel is szívja utána a pelus, szóval rászáradt pisi nyilván van rajta.
Ezért én mindig letörlöm popsitörlővel, és utána száraz textileplussal felitatom a nedvességet, ami a popsitörlőből maradt, aztán krémezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!