Anyukák! Ti hogy szívjátok ki porszívóval egyedül a pici babátok orrát?
Párom este jön haza a munkából, és nekem muszáj kiszívnom, mert nagyon szörcsög, de egyedül nem tudom lefogni. Szegény már retteg az egésztől. Kapkodja a fejét jobbra-balra, sikít, rúgkapál. Ma egy picit meg is sértettem az orrát. :(
4 hónapos
Most látom, hogy valaki osztogatta a kezeket...
Kedves kezecske osztogató, te hogy csinálod? Megosztanád velünk? Kiimádkozod a taknyot?
7hetesen még bírják, majd 7hónaposan.. na akkor lehet kapkodni!! :))
Nekem a picim 2x volt kicsi letaknyosodva, de csak kicsit szerencsére. Először 3-4hetesen, ekkor még azt mondt a gyerekdoki, hogy ne orrszívózzam a porszívóval, csak kézivel, de az nem ért semmit, így egy kicsit a porszívót is használtam, de ekkor még simán tűrte, nem kapkodott.
Másodszorra pedig kb. 8hósan, én elkezdtem dajkálni, egyik kezét a hátam mögé tettem, a hónomalatt, és amelyik kezemmel tartottam, azzal a másik kezét fogtam, vállal a fejét támaszottam a mellemhez, a másik kezemmel pedig az orrszívót használtam... elég macera, de muszáj megcsinálni. :))
Kb ez is egy megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!