Anyukák! Ti hogy szívjátok ki porszívóval egyedül a pici babátok orrát?
Párom este jön haza a munkából, és nekem muszáj kiszívnom, mert nagyon szörcsög, de egyedül nem tudom lefogni. Szegény már retteg az egésztől. Kapkodja a fejét jobbra-balra, sikít, rúgkapál. Ma egy picit meg is sértettem az orrát. :(
4 hónapos
Szia!
Igaz enyém 2,5hónaposan volt náthás,de én egy picit bohóckodtam magamon a orszi porszival...aztán a kezecskéjén,majd az én arcomon,aztán az övén és a nózija jött...Persze ettől még nem szerette,de nem sikított :)
Én is egyedül csináltam,mert apa dolgozott.
Leteszem a földre a játszószivacsra, felé térdelek, úgy, hogy a lábam között van a gyerek, kb. a mellkasa magasságánál vagyok.
És akkor csak a fejével kell megküzdenem, a kezei is a lábamhoz van szorítva.
Gyors, kíméletes, már amennyire ez lehet.
Nálatok meddig tartott a nátha?
Nekünk nem igazán akar elmúlni ez az orrváladékozás. Így, hogy egyedül nem is boldogulok a szívással még nehezebb...
Nekem van egy bevált módszerem.
Leülök a földre kinyújtott lábakkal(kis terpeszben) A babát befektetem a lábaim közé a hátára, hogy a feje van felém, a lábai a lábaim felé. A két karját kinyújtom oldalra, és rájuk teszem a két lábamat, úgy hogy közben annyira összezárom, hogy a kis fejét is megtámasszam annyira, hogy ne tudja mozgatni. Természetesen óvatosan, nehogy fájjon neki. Nem nehezedek a karjára a lábammal, csak éppen annyira, hogy ne tudja mozgatni. Sír szegény így is, de gyorsan lehet végezni, mert nem mocorog. Inkább ez, mint egy komolyabb szövődmény... Remélem érthetően írtam le. Nehéz így elmagyarázni.
Köszönöm mindenkinek a választ. Kipróbálom amiket írtatok. :)
Én a pelenkázóra szoktam feltenni, és oldalról próbálom meg szívni, úgy, hogy a jobb kezemmel tartom a kis fejét, a bal kezemmel pedig a porszívót. De ugye közben az orrlyukát is be kell fogni, de a fejét iszonyatosan forgatja, és kezeivel tolja el a porszívót. Szóval nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!