Nem tudom h mit tegyek? Ma 3hos a kicsi fiam csak ket hetet szopizott mert tobb tejjem nem volt azota tapszeres
Figyelt kérdés
es egy hete azt sem akartja megenni csak ha bele eroltettem de a vegen ugyis kihannya mit tegyek?megszeretnem probalni a bolti tejjet de mennyit adjak belole vagy mit tegyek?amugy a tapszerbol 160-at evett2013. jan. 22. 09:40
31/36 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat kedves utolsoelotti gondolj amit akarsz rad bizom halistenek hogy anyagi problemam soha nem volt es remelem h nem is lessz tehat a tapszer az en reszemre nem volt akadaj de azert gondoltam a tejjre hat ha azt megisza es nem hanya ki lehet hogy most rosszul hangzik amit irok de engem nem erdekell jelenleg h uzleti tejjet eszik meg rizsnyakot a lenyeg h most jol van eszik alszik es nem sir es a fo lenyeg h nem hanyik engem most ez nyugtat
2013. jan. 23. 13:48
32/36 A kérdező kommentje:
jaj es meg annyit hozza tenek de ezt nem megbantas keppen irom ha a te gyerekednek a tejj es a rizsnyak lenne jelenleg a legjobb ugymond azt nem hanyna ki es latod h nyugottan alszik nem sir ejjeleket akkor te nem adnal neki rizsnyakot mert azt 40evvel ezelott ettek es te ezt lenezed?hat szomoru:(es nem kell mar tamadni h kamu az egesz meg igy meg ugy a gyerekemmel kapcsolatosan nem kamuznek
2013. jan. 23. 13:53
33/36 anonim válasza:
Oké akkor kérlek írd már meg hogy ezt amiket írtál hogy miket kell adnod nekik melyik kórházban tanácsolták? Nem kell az orvos neve meg semmi, csak hogy MELYIK város?
34/36 A kérdező kommentje:
Sepsiszentgyorgy kovaszna megye es a korhaz neve DR.FOGOLYAN KRISTOF MEGYEI SURGOSEGI KORHAZ
2013. jan. 23. 14:04
35/36 anonim válasza:
Azért is furcsa ez az egész, mert ha egy babának baja van a tápszertől, akkor hypoallergén tápszert szoktak felírni és nem tehéntejet... főleg nem boltit ami még messxiről sem látott tehenet... az én fiamnak hasmenése volt a sima tápszertől (allergia miatt) és speciális tápszert kapott. A tehéntejet 3éves koráig kerülni kellett minden formában... én a helyedben nem lennék nyugodt. Elvinném máshova is, lehet az az ügyeletes orvos nem is gyerekorvos. Lehet a babád nem hányja ki amit etetsz vele, nert hát sűrűbb mint a tápszer, de hosszútávon ez a lötty nem tartalmaz megfelelő tápanyagokat... jah és ha tényleg allergiás lett valamire a tápszerböl súlyosbíthatja az allergiát! Lehet kapni kimondottan hányós-bukós babának való tápszert!
36/36 anonim válasza:
ja nem M.o, szerencsére akkor nem kerülhetünk oda köszönöm. Azért kérdeztem mert magam is konyítok a témához "valamicskét" és ez nagy szakmai bakinak tűnik számomra. A babának persze minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!