Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom h mit tegyek? Ma...

Nem tudom h mit tegyek? Ma 3hos a kicsi fiam csak ket hetet szopizott mert tobb tejjem nem volt azota tapszeres

Figyelt kérdés
es egy hete azt sem akartja megenni csak ha bele eroltettem de a vegen ugyis kihannya mit tegyek?megszeretnem probalni a bolti tejjet de mennyit adjak belole vagy mit tegyek?amugy a tapszerbol 160-at evett
2013. jan. 22. 09:40
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat kedves utolsoelotti gondolj amit akarsz rad bizom halistenek hogy anyagi problemam soha nem volt es remelem h nem is lessz tehat a tapszer az en reszemre nem volt akadaj de azert gondoltam a tejjre hat ha azt megisza es nem hanya ki lehet hogy most rosszul hangzik amit irok de engem nem erdekell jelenleg h uzleti tejjet eszik meg rizsnyakot a lenyeg h most jol van eszik alszik es nem sir es a fo lenyeg h nem hanyik engem most ez nyugtat
2013. jan. 23. 13:48
 32/36 A kérdező kommentje:
jaj es meg annyit hozza tenek de ezt nem megbantas keppen irom ha a te gyerekednek a tejj es a rizsnyak lenne jelenleg a legjobb ugymond azt nem hanyna ki es latod h nyugottan alszik nem sir ejjeleket akkor te nem adnal neki rizsnyakot mert azt 40evvel ezelott ettek es te ezt lenezed?hat szomoru:(es nem kell mar tamadni h kamu az egesz meg igy meg ugy a gyerekemmel kapcsolatosan nem kamuznek
2013. jan. 23. 13:53
 33/36 anonim ***** válasza:
Oké akkor kérlek írd már meg hogy ezt amiket írtál hogy miket kell adnod nekik melyik kórházban tanácsolták? Nem kell az orvos neve meg semmi, csak hogy MELYIK város?
2013. jan. 23. 14:00
 34/36 A kérdező kommentje:
Sepsiszentgyorgy kovaszna megye es a korhaz neve DR.FOGOLYAN KRISTOF MEGYEI SURGOSEGI KORHAZ
2013. jan. 23. 14:04
 35/36 anonim ***** válasza:
Azért is furcsa ez az egész, mert ha egy babának baja van a tápszertől, akkor hypoallergén tápszert szoktak felírni és nem tehéntejet... főleg nem boltit ami még messxiről sem látott tehenet... az én fiamnak hasmenése volt a sima tápszertől (allergia miatt) és speciális tápszert kapott. A tehéntejet 3éves koráig kerülni kellett minden formában... én a helyedben nem lennék nyugodt. Elvinném máshova is, lehet az az ügyeletes orvos nem is gyerekorvos. Lehet a babád nem hányja ki amit etetsz vele, nert hát sűrűbb mint a tápszer, de hosszútávon ez a lötty nem tartalmaz megfelelő tápanyagokat... jah és ha tényleg allergiás lett valamire a tápszerböl súlyosbíthatja az allergiát! Lehet kapni kimondottan hányós-bukós babának való tápszert!
2013. jan. 23. 17:36
 36/36 anonim ***** válasza:
ja nem M.o, szerencsére akkor nem kerülhetünk oda köszönöm. Azért kérdeztem mert magam is konyítok a témához "valamicskét" és ez nagy szakmai bakinak tűnik számomra. A babának persze minden jót kívánok.
2013. jan. 23. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!