Nem tudom h mit tegyek? Ma 3hos a kicsi fiam csak ket hetet szopizott mert tobb tejjem nem volt azota tapszeres
Kedves kérdező, reagálnék a hozzám intézett kommentedre:
"kedves utolso olvas vegig mindent en egybol beszeltem a drnovel es o mondta h probaljjam adni hatha megeszi mirol beszelszs ??????"
Én 9.44-kor válaszoltam. Előtte SEHOL nem esett szó doktornőről, SŐT utána sem, csak azt írtad, hogy délután majd beszélsz vele. Mivel nem vagyok jövőbelátó, a kommentem UTÁN keletkező írásokat nem tudom elolvasni. Talán úgy kellene kiírni a kérdést, hogy minden info benne legyen...
De összegezve: engem megtámadsz, hogy már beszéltél az orvossal, aki bolti tejet javasolt????, és akihez amúgy majd délután mégy.. Akkor hogy is van ez?
TAlán nem írtam volna ilyen támadó kommentet, ha a történet nem lenne tökéletesen átláthatatlan.
eldönthetnéd, hogy akkor mi is a helyzet.
Egy hete nem eszik a gyerek, de dokihoz csak ma mégy? Vagy már voltál, és tejet javasolt? Mindenki nagyon jószándékúan szeretne neked segíteni, de azért eléggé kitaláltnak tűnik a sztori, főleg, hogy össze vissza beszélsz.
Ha igaz, amit írsz, AZONNAL menj dokihoz, és ha bolti tejet javasol, akkor MENJ másikhoz. A gyerekednek ugyanis szüksége van mind a táplálékra, mind a folyadékra az életben maradáshoz, és ha rendszeresen kihányja a tápszert EGY HETE (te jó isten) akkor már alig él. Nyilván jót akarsz a gyereknek, úgyhogy adj neki enni és inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!