Nem tudom h mit tegyek? Ma 3hos a kicsi fiam csak ket hetet szopizott mert tobb tejjem nem volt azota tapszeres
Akkor ma mit fog enni? Ma nincs rendelés? Hívd fel a védőnőt, hogy mit tegyél most?
Bolti tejet ne adj neki, valószínűleg refluxos a babád, már rég orvoshoz kellett volna vinni.
Próbáld ki a Humana Ar tápszert (recept nélkül kb. 2000 ft), vagy a Humana Baby Fit tápszert, ez kb. 1500 ft. Utóbbi banános is, lehet megenné a babád. Én már rég a gyógyszertárban lennék, vagy a Humana tápszereket a Tescoban is megkapod, de a gyógyszertárban kapsz szakszerű segítséget.
Épp ezt akartam írni hogy azért vmi enyhe babateát adjon neki nehogy kiszáradjon!!! Ilyen hülye orvos nincs egyébként...:((
Lehet a kérdezőnek nincs pénze így hó végén többféle 2 ezer ft-os tápszert megvenni ezért gondolt a tejre? Nem így van kérdező??
Menj másik dokihoz. Ez az orvos hülye. AMugy tényleg van tápszer a tescoban sőt tegnap a dm-ben is láttam!
De amugy meg a gyógyszertárban is mint ahogy vki irta, és ha csillagászati ára van akkor annyi....ez a legfontosabb most!!
Az orvos no comment...
Beszélj a védőnővel, hogy inkább női tejet kéne kapjon a kicsi, van-e a környéken anyuka, aki tudna adni!
Drogériákban is van 1-es tápszer is, többféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!