Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Www.huncutkabababolt.hu/hu/termekek/babakocsik/esernyore_csu khato/2170-chipolino_miami. Html
A kisbabám 3 hónapos, kis segítséggel már szépen ül, bár még vannak kilengései. A babakocsink elég nehéz, váltani kéne sportbabakocsira.
Kinek mi a véleménye erről a fajtáról?Tapasztalatok??
Nekünk a Chipolinoról elég rossz a véleményünk, tapasztalatunk, pedig egy masszívabb fajtánk volt (Lumina), de az sem a minőségéről híres, alig vártuk, hogy megszabaduljunk tőle, 4 hónapos volt, amikor sportkocsira váltottunk. Úgyhogy megértem, hogy váltani akarsz, viszont szerintem ezek a bocs a kifejezésért "fapados" sportkocsik nagyobbaknak van kitalálva, aki már sétálgatnak, és ha elfáradnak, beleülhetnek, és ezért praktikus, hogy nagyon kicsire össze lehet csukni...
Én 3 hónaposnak nem vennék ilyet, mint ahogy nem is tettem. Mi ABC DESING Primot vettünk, persze nem egy árkategória, de ebben az árban is lehet masszívabbat, párnázottabbat, starpabíróbb szerkezettel ellátottat is lehet venni....
De persze ez az én véleményem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!