Hol tudnék 92-es méretben szép, babás ruhákat venni a kisfiamra?
H&M, C&A.
Tescoban is van, de a 92 feletti méretek már a gyerekosztályon vannak, ott 1-2 éves a legkisebb méret. Nekem is 92-es méretűek a gyerekeim, de ők már 2 évesek :-)
Én járok turiba is, szerintem a Háda a legjobb minőségre és választékra, de az mindig lutri, hogy éppen mit lehet találni.
Köszi neked is tippeket :-)!
Megnéztem ezt a csoportot a fb-on, de nagyobb méretben inkább kislány ruhák voltak :-(
C&A-ba épp' most készülök, mert küldtek a Dm-től 50%-os kupont, azt 92-es méretig lehet felhasználni. Múltkor láttam Mickey egeres cuccokat.
H&M sajnos 50 km-re van legközelebb, de hátha vmikor oda is sikerülne eljutni a későbbiekben.
Turiban szoktam járni rendszeresen, ott tényleg lehet kifogni jó dolgokat, de a nagyobb méretet hamar elviszik, pedig próbálok árucserekor menni, de nem mindig sikerül.
A Next-et szeretem, de csak a turiba tudtam eddig venni. Teljes áron drága.
Most néztem egy oldalt, akik megrendelik az ember helyett Angiából a ruhákat, de elég bizalmatlan vagyok :-(
Kínaiban pedig ilyen kicsi gyerekre nem szeretnék vásárolni.
A Tescoba tényleg vannak szép dolgok, de úgy vettem észre, hogy a 92-98-as méretet nagyon hamar elkapkodják, szerencse kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!