Milyen pelenkát adjak éjszakára 1 hónapos kisfiamra?
3 félét adtam eddig..dada, pampers S&P, Libero...jó tudom egyik sem a drágább fajta, illetve a Libero azért drágább.
Egyszerűen tök mindegy mennyit cserélek pelenkát éjjel (most 3szor sikerült), reggelre mindig a hónaljáig pisis a gyerek..Nagyon kis vékony combja van, szerintem itt van a probléma, mert most is 3kor cseréltem, és 6ra már tiszta pisi volt, úgy hogy a pelenka alig volt nedves..
Várom a tapasztalatokat, kinek mi vált be.
Köszönöm
Köszönöm!
Hát az az igazság hogy nem vagyok kezdő anyuka, csak a "nagy" lányommal sose volt ilyen problémám..rá bármit tudtam és tudok is adni, nem folyik ki neki semmi.2 év alatt megtudom számolni 1 kezemen hányszor volt baleset.
De ez a kis fiúka feladta nekem a leckét rendesen! :)
Szerintem kipróbálom ezt a zöld Pamperst, veszek egy kisebb csomagot aztán meglátom..A kisebb pelust már próbáltam..de nem jött be.. :( Volt még majdnem egy egész csomag 1-es Liberonk, és nem akartam kidobni vagy eladni, így ráadtam, de abból is kifolyt éjszaka.
Pelenkázáskor a fütyijét mindig lefelé mutató irányba igazítod?
Ha felfelé áll a vége, akkor kifolyhat a pisi, ezt még a kórházban mondták nekem a csecsemősök, hogy mindig lefelé kell igazítani emiatt.
2,5 kilós fiaimra amíg nem érték el a 3 kilót, csak az 1-es Huggies pelenka volt jó, minden másból kifolyt a pisi, nappal is.
Az összes többi nagynak bizonyult.
Illetve a liberonak van 2-4 kg-os pelenkája is, azt is érdemes lehet kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!