Anyukák akik saját kezűleg csináltátok a szülinapi tortát és tettetek rá bevonatot (az egészre), nehéz volt? Szeretnék rá tenni, de csak ha nem túl macerás. Hogyan lesz szép sima?
Találsz egy csomó ilyen videót a neten, hogy hogyan kell bevonni a tortát. Nem olyan nehéz, nekem elsőre szépen sikerült. Utána volt hogy kétszer futottam neki.
Mivel akarod bevonni?
Úgy írd be a keresőbe,hogy fondant, és minden segítséget megtalálsz.
szerintem nagyon macerás, mert kikevered, behűtöd, kiveszed, újragyúrod, megformázod, stb...
viszont állati nagy örömet lehet vele szerezni!
Nem tudom, hogy mikor csinálod és hogy Bp-i vagy-e, mert, ha igen, akkor ezért érte lehet menni és nagyon-nagyon jól színezhető és formázható (én pillecukorból csináltam először és soha többet nem állnék neki, melós, ragad, stb.), kg-os kiszerelésben árulják:
Én a soft-ot vásárolom és baromi szép formatorták készülnek.
ha folyékony bevonatra gondoltál, akkor nem tudom, hogy csokis bevonatra, folyékony fondantra, stb. gondolsz.
3-as vagyok, bocs.
Amit küldtem linket, az nem folyékony bevonat, hanem szilárd, olyan mint a marcipán bevonat (csak nem az).
1 éves zsülinapra lesz, így nem baj, ha nem gyönyörű, majd úgy fényképezek :-)
még nem tudom, hogy mivel
túró tortát akarok csinálni, majd ma neki esek a netnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!