Belerakhatom 7 és fél hónapos 8.5kg-os fiam a 9-18kg-os autósülésbe ha már tud magától ülni?

Simán!Mi 7 hónaposan kezdtük használni a 9-18kg-os ülést,mert a korábbi (hátrafelé beköthető)ülésében végigordított mindene egyes autókását.Aztán ahogy beleültettük ebbe,mint amit kettévágtak.Élvezte az utazást,mert kilátott.
Ha stabilan ül,akkor nyugodtan tegyétek csak bele!

Hát be teheted de egy nagyobb balesetnél igen valószínüen nyai sérülése lesz. Söt egy nagyobb satunál is meghúzódhat neki a nyaka.
A szakemberek (és akik ezeket az üléseket árulják) azt mondják hogy 12 hós kor elött a nyak nagyon sérülékeny és egy nagyobb fizikai hatásra sérül, ilyen a fékezés vagy ütközés.
nekem lányom 8 hósan ült fel magától és 9 kiló volt, de nem raktam bele. 11 hósn már nem szeretett a hordozóban egy kicsit sem így ekkor került át, ekkor volt 9,2 kg.
èn a második lányomat sem fogom elöbb áttenni, amíg csak lehet húzni fogom.

Egyetértek 4. válaszolóval.
Ez nagyon tanulságos, olvasd el:
Úgyhogy mi egy 0-18kg-os ülést vettünk (nem Besafe, félreértés ne essék, olcsóbban is lehet venni), ezek még háttal is beköthetőek, de sokkal kényelmesebbek, mint egy hordozó! Az én lányom 9 hónapos és 12 kg, ülni is tud, de én még nagyon sokáig nem fogom megfordítani az ülést, inkább utazok vele hátul a kocsiban és szórakoztatom, ha kell, de a biztonsága nekem többet ér...
De imád utazni, a hordozót ő sem csípte annyira anno... :)

Én sem tenném, teszem....
Mi téli göncben nem fértünk a hordozóba és 0-18-asat vettünk, Concord Ultimaxot, mert amíg lehet, biztonságosabb neki háttal. Szerencsére 50m után alszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!