Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hetes a babócám, belerakhatom...

5hetes a babócám, belerakhatom már autósülésbe?

Figyelt kérdés

Holnap este mennénk anyukámért a repülőtérre a kicsivel.

Sajnos a elég későn érkezik a repülő este félkilenckor, és kb. 10óra után érnénk haza. Elvihetem Őt magammal? Általában itthon az esti alvása is 11körül van..

2009. jan. 1. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
persze, nyigodtan ( szerintem ) csak valami olyan izé legyen szóval jól tartsa meg a kicsit :D
2009. jan. 1. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy 'izé'?
2009. jan. 1. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az autósülésbe belerakhatod, de én egy 5 hetes babát semmiképpen nem vinnék repülőtérre influenzás időszakban, pláne ahol várni is kell emberek közt és bármit elkaphat. Az ő immunrendszere még nem feltétlenül van erre felkészülve. Gondold végig megéri-e, ha nem tud éjszaka aludni az orrdugulástól, ha porszívózni kell az orrát stb... Mert sajnos ez nagyon hamar bekövetkezik.
2009. jan. 1. 13:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem szállnánk ki az autóból, szóval a reptérre nem vinném be..
2009. jan. 1. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az autósülés alatt hordozót értesz,akkor természetesen!!!Azt nekik találták ki.Nem abba vittétek haza is????Ha ülésre gondolsz,abba NEM szabad beletenni őket!!!2 gyerekes anyuka
2009. jan. 1. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez autós ülés, mózesban hoztuk haza, de az most nem férne bele a kocsiba..
2009. jan. 1. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor természetesen nézd meg, hogy hány kilótól használható, és ha nem az ő súlyának megfelelő, akkor NEM!!!

Nem véletlen találták ki ezeket a hordozókat és hogy háttal utazhatnak. Szerintem nagy felelőtlenség lenne nem megfelelő hordozóba tenni. Ők még annyira törékenyek és védtelenek egy koccanásnál, de még nagyobb fékezésnél is!

2009. jan. 1. 13:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Meg kell néznem hány kg-tól ajánlott, mert nem tudom ez a babakocsi tartozéka volt, tehát nem külön vettük!
2009. jan. 1. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vinném, bár biztos elringatja az autó, de bármi történhet a gyorsforgalmin. Jobb lenne, ha otthon várnál, alapból felelőtlenség volt mózesben haza vinni, ezt még a jogszabályok is tiltják. Ilyenkor egy baleset és hatalmas baj van. Vigyázz a picire, neki még nyugalom kell.

Nagyon nézd meg a hordozót, nehogy rossz helyre tedd, hogyha nem támassza alá a kis gerincét meg a nyakát akkor lebukik és ki is zőrhet. Ez most lehet, hogy durva, de nagyon vigyázni kell ilyenekre. Újszülötteknek valóba tedd csak!!/azok általában hintáznak is, hogyha a földre teszed.ilyened van?

2009. jan. 1. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Az utolsó válaszoló rosszul tudja,vannak kifejezetten autóba való-RÖGZÍTHETŐ-mózeskosarak(ne a hagyományosra gondolj!).Remélem a kérdező is ilyenben vitte haza a babát...
2009. jan. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!