Hány óra hány perckor születtek a gyermekeid?

Itt 24.
A kedves lepontozóknak kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb öröme az életében, tök mindegy, hány órakor szüli a gyerekeit.

Kedves kérdező! Azért sok a 0-ra és 5-re végződő időpont, mert sok orvos kerekíti a valós születési dátumát. Nekem a nagy fiam pl 14:45-kor született elvileg, de igazából hamarabb, csak 14:45 körül hangzott el a "mikor született?" kérdésre, az "én nem néztem az időt" válasz.
32-es
Én is egyetértek, egyébként is szülés után senki sem az órát nézi... :)) A szülőszobán egy olyan óra volt felakasztva, amin csak az 5-10-15 stb osztások voltak, percek nem- nyilván ha rápillantott a doki az órára azt mondta be, amihez közel látta az óramutatót. :))
MInen szülőszobába fel kéne szerelni egy nagykijelzős digitális órát. Akkor nem kéne találgatniuk.
24-eske!!
Nem értem kinek nem tetszett a 13-13-13-as dátumod, szerintem tök szupi hogy még a másodpercet is tudjátok, meg hogy videóztatok is. Nekem féjrem nem igazán volt toppon, a szülés utáni pillanatok is alig vannak meg, akkor is én mondtam neki, hogy kapd már elő a gépet.... :))))))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!