Olyan anyukák válaszát várom, akinek kis korkülönbséggel születtek a gyermekei. Hogyan telnek a napok? Bővebben lent.
Le a kalappal előttetek csajok!!! Nekem ilyen tapasztalatom nincs,de a férjem és a nővére között 4 nap híján egy év van.Anyósom mindig azt mondta,hogy a legjobb dolog.Mert nincs haj tépés,féltékenykedés tulajdonképpen olyanok mint az ikrek egymás pajtásai,jól eljátszanak együtt és azonos az érdeklődési kőr.Amit ő csinált vett egy ikerkocsit és így könnyedén eljutottak mindenhova.
Engem is ösztönöz,hogy csináljam így mert "hamarabb letudom" na én azért megvárom azt a másfél évet! :-))Szép babavárást nektek!
1. vagyok.
Mit mondott a dokid hány hetes vagy?
Én mikor kiderült, hogy újabb baba lesz, 4 napig sírtam, de ma már képes vagyok igazán örülni neki. Nálunk van testvérkocsi, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire ki lesz majd használva :)
Arra jutottam, hogy a kis korkülönbségnek csak a pozitív oldalát szabad nézni, a többibe meg nem szabad belegondolni sem. A minap egy nagyon nehéz nap után éjjel 1 órát sírtam. Csak feküdtem az ágyon és végig futott az agyamon, hogy mi lesz, ha lesz melléjük még egy apróság, hogy fogom túlélni. Erre azt mondta a férjem, hogy "megélni kell és élvezni, hogy megadatik nekünk, hogy nagy és gyönyörű családunk legyen. Nézd meg őket, ahogy alszanak, egyik szebb, mint a másik. Annyira aranyosak! Élvezz ki minden velük töltött percet, amíg csak lehet, mert pik pakk felnőnek, aztán már nem engedik sem az ölelgetést, sem a puszigatást ...stb" Igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!