Anyukák! Számlák, hitelek befizetése után mennyitek marad megélni? Tudtok félretenni a gyerkőcnek, esetleg magatoknak?
Én sem értem mi olyan hihetetlen a több százezres fizetésben? Vannak felsővezetők is, egyik barátunk is az, biztos, hogy fél milla fölött keres, egy ismerősünk fogorvos sem visz haza 1,5 millánál kevesebbet úgy gondolom.
Egy könyvelő ismerősünk is van, ő is többszázezret keres.
Nem értem miért kell irigykedni arra, aki több százezret keres? Az irigység nem szül sok jót!
Mi 3-an élünk. Férjem, baba és én albérletben. Bevételünk változó attól függ mennyit keres a férjem. Most például kettőnk bevétele volt 200 ezer, de decemberben 400 ezer. Átlagosan mondjuk 230-250 ezer körül van a kettőnk bevétele. Télen a rezsi 100-110 ezer, nyáron ez 80-90 mindennel együtt. Van egy autónk, amire kell költeni. Nem járok kozmetikushoz, sem körmöshöz, sem fodrászhoz. Nyolc éves kabátban járok, nem vettem magamnak semmit nagyon régóta. Egyikőnk sem dohányzik, nem iszunk. Félretenni nem nagyon tudok. Babának igyekszek jó dolgokat, egészséges ételeket venni, de én pl. zöldséget már nagyon rég nem ettem, pedig hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!