Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól "kell" párnát adni a...

Gabszem kérdése:

Mikortól "kell" párnát adni a babának?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Fiam 3 éves, párna nélkül alszik.

Még az oviba is csak párnahuzatot vittünk.

Akkor kap csak párnát (az én kispárnámat), amikor nagyon köhög, és vízszintesen nem tud aludni.

2013. jan. 18. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:

A bölcsöszett párnája elég volt másfél éves korig azóta van lapos nagy és két kisebb félkemény kispárna.

szv. babáknak nem kell csak kisgyereknek .

2013. jan. 18. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gyerekfüggő.

A 4 éves lányom ledobálja a párnákat, hiába akarom a feje alá tenni.

A 1,5 évesem szintúgy:)

Szerintem olyan nincs, hogy "kell". Pl a sógorom lassan 40 éves és párna nélkül alszik.

2013. jan. 18. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
2 évesem párnamániás, 3 kispárna nélkül nincs alvás. 1 éves kora óta kéri, nélküle nem alszik el. Gyerekfüggő, mert keresztlányom már 6 éves, ledobálja, ő jem szereti
2013. jan. 18. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
14 hósom ugy dobta félre a kiságyba...csak a játékhoz kell neki.
2013. jan. 18. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
14 hónaposan kapott ikeás kispárnát. Szélesebb, lapos párna. Van, amikor rajta alszik, van, amikor csak öleli. De szereti. Addig csak egy pelenka volt a feje alatt. Az ágyneműszett párnáit sem használtam.
2013. jan. 18. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Az egyik gyerek nekem 1 éves korától nagy párnán alszik,ő húzta oda magának.

A másik már 10 éves,és nem kell neki se kicsi,se nagy.

Én és párom is 1-1 szivacs kispárnán alszunk régóta.

2013. jan. 18. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell. 3 éves korig egyáltalán nem ajánlják mert nem tesz jót a gerincnek, csak ezt beszéld is meg a gyerekkel, aki mindenáron párnát akar. Az én fiamnak ez 1,5 évesen jött elő. Kiválasztott egy jó 10 cm vastag nyuszis díszpárnát, és bedobta a kiságyba. Én meg kivettem, megbeszéltük, hogy azzal csak a hátát támaszthatja meg, mikor olvasunk. A szomszédasszonyom adta kölcsön a fia újszülött párnáját, Karácsonyig azt használta a fiam. Karácsonykor kapott új ágynemű szettet, fontos szempont volt, hogy a párna minél vékonyabb legyen (meg az hogy kívül belül 100% pamut legyen). Ha mindenáron párnát akar, hát legyen, de vékonyat.
2013. jan. 18. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy a bölcsiben meg egyáltalán nem kapnak párnát, nem is lehetett bevinni, mert hát akkor a többieknek is kell, azt meg nem tudnak adni.
2013. jan. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!