Tegnap felbontott bébikaját holnap még oda adnátok a babának?
Figyelt kérdés
Kecskeméti barackpüré,de kevertem hozzá banánt.2013. jan. 17. 17:50
1/10 anonim válasza:
Igen. Felbontástól számított 48 óra, amíg oda lehet adni. HA tegnap bontottad, akkor az holnap jár le.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 17. 17:53
4/10 anonim válasza:
Rá van írva a hátuljára,hogy felbontás után meddig adható.Ha jól emlékszem 2 nap,de mindegyiknél más.Mivel kevertél bele banánt,én sem adnám oda.Ha nem lenne benne más akkor igen.
6/10 anonim válasza:
Én sem adnám oda. A bébiételekre az van írva, hogy 24 órán belül még odaadhat, ha már felbontottad, a desszertet lehet 48 órán belül.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem adom,az a biztos,köszönöm!
2013. jan. 17. 18:11
8/10 anonim válasza:
ja 48 óra van ráírva...hűtőben tárolva
de olvasd csak el az üveget
9/10 anonim válasza:
48 óra, a desszertes 3 nap (legalábbis amit mi használunk márkát az így van), én oda adnám.
10/10 anonim válasza:
maximum én enném meg, neki már nem adnám a banán miatt. Vagy még ma megkínálnám vele. Holnap már semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!