Felbontott lázcsillapító szuszpenziót meddig lehet tárolni Hüttőben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 14:09
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg benne van a használati útmutatóban.
Egyébként meg hűtő.
3/9 anonim válasza:
az ilyen kérdéseknél azt nem értem, hogy nem olvasod el a betegtájékoztatót mielőtt gyógyszert adsz a gyerekednek?
bele van írva, amiket mi használunk azokat hűtőben 3 hónapig lehet tárolni
4/9 anonim válasza:
Bocsi, de a Hüttőben nem tudom meddig áll el, viszont a hűtőben az a fajta, amit mi használunk fél évig.
5/9 A kérdező kommentje:
kidobtam a Papirját ..ha meglenne nem kérdezném
2012. aug. 11. 14:30
6/9 anonim válasza:
Felbontás után 6 hónapig használható.
7/9 anonim válasza:
Mi Nurofent használunk. Azt nem kell hűtőbe tárolni. Felbontás után 6 hónapig használható fel.
8/9 anonim válasza:
Ha fel mész a netre és beütöd google ba a gyógyszer nevét ott is megtudod nézni a betegtájékozatót én is jártam így ,hogy véletlenül kidobtam...
9/9 anonim válasza:
Ebben a nagy kánikulában hűtőbe tettem. Bent is 28-30 fok, és max. 25-ön lehet tárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!