Valami praktika autóban hányás ellen?
Figyelt kérdés
15 hós kislányom már 4x hányt az autóban. Ma is mentünk volna vásárolni és az egész reggelit kihányta. Van olyan anyuka, akinek a gyereke szintén hányós a kocsiban? Milyen praktika vált be nála, ha egyáltalán létezik ilyen? Általában kaja után várunk 1/2-1 órát, mielőtt útnak indulunk. Próbálom mondogatni neki, hogy előre nézzen, ne oldalra, mert úgy szerintem könnyebben felkavarodik a gyomra. Mit tudnánk még tenni, hogy ne legyen ilyen? Az esetek többségében nincs hányás, csak néhány alkalommal, mitől függhet? Köszönöm a válaszokat!2009. aug. 30. 09:54
1/2 anonim válasza:
van erre gyógyszer,a Carmol csepp(bocsi azt nem tudom adható e ilyen kicsiknek de nekem beválik,én 17 évesen is hányós vagyok)
2/2 anonim válasza:
4 gyerekemből 2 rettenetesen hányós ha utazunk,sajnos én is ilyen voltam gyerekként.Én azt vettem észre,h ha reggel indulunk,biztos,h hánynak,de később, a visszaúton már nem.Enni mindenképpen kell előtte,én még a Cocculine homeos szert szoktam adni nekik,az kicsit javít-az összes többi amit próbáltunk,nulla eredményt hozott-,jó még a hideg gyömbéres innivaló-én szoktam igazi gyömbérből csinálni,mert a boltiban csak aroma van-.A nagyobbiknál használ az is,ha eszeget útközben,vagy rágózik.
De ezt a cseppet megnézem,köszi az ötletet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!