Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányás ellen van valami házi...

Hányás ellen van valami házi praktika?

Figyelt kérdés

Sajnos a gyógyszertárban kapható B6, homeopátiás bogyók kilőve-nem használnak.

Egész nap hányok (az első terhességemmel is ez volt, kórház lett a vége:( ), ha eszek azért, ha nem azért...

Ráadásul sok a savam is, tejet nem ihatok-mert érzékeny vagyok rá.

Keddig kell csak kihúznom, akkor rendel az orvosom.

Gndoltam pl. teára v. ilyesmire.

2007. okt. 7. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én is a homeopátiát javasoltam volna...így legfeljebb annyi az ötletem, hogy keress fel egy homeopátiás szakorvost, mert lehet, hogy neked az alkati szeredet kellene megtalálni, és ezt ő tudja, a patikus erre kevés.
2007. okt. 7. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Azt tudnám javasolni, hogy egyél kétszersültet az nagyon jó savlekötö is.
2007. okt. 7. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
sok gabonaféle reggel mielott még kisem kelnél az ágybol mindjárt rágcsálj egy kétszersultet, és persze sokban szerepet játszik a pszihika is, negondolj a hányásra...
2007. okt. 8. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
6,5 hetes vagyok és nagyon rosszul. Nekem azt tanácsolták,hogy egy pici édeset szopogassak,ha jön a hányinger. pl: maoam (olvados cukor),ma én is kiprobálom,remélem be fog válni,mert én is tej érzékeny vagyok és más nem segit.
2007. okt. 9. 05:42
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem pont azt tanácsoltál, hogy nyalogassak egy pici sót és vegyek jó mély levegőket.
2010. aug. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!