Mikortol kell elkezdeni a bilizest?
jesszusom!! anyósod nem normális.. (már bocs..)
Még nagyon korai! hacsak nem elírtad,és 18 hónapot akartál írni-bár még az is korai volna de ekkor már érdemes próbálkozni.
Koszi,hogy irtal!
Es nem irtam el! A fiam 8 honapos! Meg jarni se tud,de anyosom szerint idezem "nyomni kell a bilire!"
6 hósan még a baba ülni sem tud.
èn lányom a tipikus példa hogy akkor amikor a gyerek érett rá.
Lányomnak kb 1,5 éves korától kínálgattam a bilit, meztelenül rohangált és akkor is mellé pisilt. Aztán kb 2 éves volt mikor egy ismerösnél meglátta a wc szükítöt, amit ott kiakart próbálni és rögtön bele is pisilt a wc-be. innetöl mondhatni hogy szobatiszta. Inntöl nem volt hajlandó pelenkát felvenni, és csak is wc-be volt hajlandó pisilni. Elment egyedül, nem is szol soha sem, leveszi a nadrágját, bugyiát majd pisil megtörli a fenekét és felöltözik. kezet nem mos még, és kakánál kéri a segítségemet. egyedül északára kap pelenkát. egyik napról a másikra.
általában 2 évesen szokták és nyáron elkezdeni,mert akkor kint a szabadban rohangálás közben lehet mondani neki,ha kell,csüccs a bilire,és ha nem jön össze,akkor se okoz gondot a nyári melegben,kis vízzel "lecsapatni" a gyereket :))))a lényeg,hogy mire ovis lesz,szobatiszta legyen.
8 hónaposan....,hát ezen nem tudom,sírjak,vagy nevessek :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
előtted írtam ki...
2 évesen még eszében sem volt!!!!!Nemhogy 8 hónaposan,megért rá magától 2.5 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!