Beteg lettem és antibiotikumot szedek, olyat, ami mellett nem lehet szoptatni. Ti mit tennétek?
Elsővel egyetértek.
Ha elég volt,hát elég,csak addig csináld amig neked is jó
Én csak másfél hónapig tudtam szoptatni, mert egy betegség miatt szigorú diétát kellett tartanom, műtöttek is, így elment a tejem. És? Kapta a fiam a tápszert, gyönyörűen fejlődött és egyáltalán nem volt betegebb az átlagnál, még azt is kimerem jelenteni, hogy nem volt igazán beteges.
Én azt gondolom, ha beteg vagy, meg kell, hogy gyógyulj és ha a gyógyszer kizárja a szoptatást, akkor ne szoptass. Ha abbahagyod a gyógyszert és még szeretnél szoptatni, illetve van tejed, akkor szoptass, ha a kicsid elfogadta a tápszert és te nem szeretnél tovább szoptatni, akkor meg ne szoptass. Ezért nem ítélhet el senki. Tényleg szép idő így is, amit végig tudtál szoptatni.
Csak ne csinálj belőle lelkiismereti-kérdést.
Én 8 hónapig tudtam szoptatni, örültem, hogy addig sikerült.
Kicsit aggódtam én is, hogy vajon elég-e ennyi, de igazából, ha szépen fejlődik, elfogadja a tápszert, akkor nagy baj nem lehet.
Szóval a helyedben megnyugodnék, és örülnék, hogy eddig sikerült.
Szerintem, ha nem akarsz szoptatni, akkor ne is tedd!
Nem tudom, mi miatt szedsz gyógyszert, mert én pl egy torokgyulladás miatt nem szednék, de, ha mondjuk húgyúti fertőzésről vagy más gyulladásról van szó, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!